Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aluszékonyság oltás után?

Aluszékonyság oltás után?

Figyelt kérdés
Ma délelőtt kapta meg a babám a 4 hós oltásait, utána 1x babakocsiban, 1x itthon aludt 40 percet, most viszont már 2,5 órája alszik, ez normális nappal is? Ettől még éjszaka is fog tudni aludni?
2024. ápr. 2. 18:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Akkor is fog aludni. Ne izgulj, ez ilyen, az oltás hatása sokaknál.
2024. ápr. 2. 18:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze, elnyomja az oltas.
2024. ápr. 2. 19:45
 3/6 anonim ***** válasza:
55%
Fog ejszaka aludni, a kerdes csak az, hogy mikor :D Nalunk ez nem sult el sose annyira jol, ha hagytam keso delutan aludni, akkor hajnali 1 elott nem aludt. De nyilvan oltas utan nem volt szivem nekem se keltegetni, de kellett volna 😂
2024. ápr. 2. 20:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Az én 2 és fél évesem nátha miatt aludt 4, azaz négy órát ma délután. Este majd elalszik mikor elalszik, nem érdekel.
2024. ápr. 2. 20:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem kell keltegetni a babákat, ha nagyot alszik nap közben is, az okkal van. Nem lesz semmi baja, de hadd dolgozzon a kis szervezete, na meg pihenje ki magát :)
2024. ápr. 2. 21:03
 6/6 anonim ***** válasza:
53%

Azért amellett, hogy nagy általánosságban esetleg többet alszanak oltás után a babák,ha nem eszik ,sokkal kevesebbet vagy lóg a kezedben mint egy rongybaba, hányna stb..stb..észre veszed ha baj van!..vidd orvoshoz.

Tudom én vagyok a q de nálunk volt oltási mellékhatás és sokat rontott volna a babánk helyzetén ha lazán kezelem és legyintek, hogy oh csak többet alszik.

2024. ápr. 2. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!