Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor vihetem ki a levegőre?

Mikor vihetem ki a levegőre?

Figyelt kérdés
December 2.-ára vagyok kiírva. Hány hetes korban vihetem majd ki? Hány percre?
2010. okt. 26. 18:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Időjárás függő. Ha nincs minusz, kiviheted 2 hetesen, először 10 percre, majd növelve akár 1 órára is.

De most mondom, nagyon eltérő válaszokat fogsz kapni...

2010. okt. 26. 18:33
 2/4 anonim ***** válasza:
igaz én februárba szültem,de én 2 hét után vittem ki először,azt hiszem olyan 15 percre
2010. okt. 26. 19:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is decemberi a 2 nagyobb gyerekem. A védőnőm 6 hét leteltével javasolta kivinni őket. Akkor is csak -5 Celsius felett. Először csak 5 percre, azután fokozatosan emelhettük az időtartamot.
2010. okt. 26. 20:18
 4/4 anonim ***** válasza:
elősször a nyitott ablakhoz tolt oda a b.kocsival(felöltöztetve)kb.10perc,majd kb.3hetesen ki kehet vinni szintén 10-15percre!persze nem a legnagyobb hidegbe!legalábbis mi így tanultuk annó!de ne aggódj,ha már megvan a babád tudni fogod,hogy mit hogy csinálj!amit írtam az a téli babákra értettem!
2010. okt. 26. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!