A Dm babylove törlőkendő milyen? érdemes megvenni? Milyen babylove termékeket használtok és melyik nem vált be?
Popsitörlőjüktől nem vagyok elájulva de annyira nem rossz azért. A pelenkáját utálom vastag is ronda is (ilyen ygszerü fehér egy csíkkal és kész olyan fapad valahogy ahhoz képest meg nem olcsóbb ám) és nálunk folyton kifolyt a pisi belőle. Fiammal próbáltuk. Lányommal már nem kísérleteztem vele.
Bébiétel, bébiital semmi extra, mint a nestlé vagy a kecskeméti, szóval jó minőség.
A pontgyűjtés tényleg jó én nagy csomagos pampersre szoktam elhasználni.
Nekünk épphogy a törlőkendő vált be, a pelus nagyon nem, a babám szó szerint térdig kakis lett, amikor ráadtam, ilyet még nem is láttam. :( De ahogy látod, mindenkinek más a tapasztalata.
Bár csak fél éve van gyerekem, arra már rájöttem, hogy nem lehet análkül felnevelni, hogy valamennyi pénzt fölöslegesen ki ne dobjunk ki.
Én a fehér sensitive-t vettem egyszer, hát véleményem róla:
-nincs illata de valami furcsa szaga van...
-túl vékony
nekem nem jött be. viszont a tescos popsitörlők egy fokkal jobbak és árban hasonlók.
Nekünk nagyon bejött a babylove pelenka, a popsitörlőt most készülök kipróbálni.
A pontgyűjtés tényleg marha jó!
OFF: A tápszer is babylove? Még sosem láttam. (Vagy csak nem figyeltem.)
Szerintem jó a törlőkendője is, a pelusa meg nagyon bejött nekünk! Fura, nálunk épp a Pampers-ből folyt ki folyamatosan a pisi, kaka, a Babylove-sból egyszer sem még!!! Az meg hogy ronda, meg fapados (?!) háááát :)))) ezt nem is értem! Semmi baja , nem csúnya... na de ízlések és pofonok!
Amúgy több más cuccát is szeretjük a Dm-nek! Szerintem nagyon jók! Nem volt még olyan, amivel úgymond befürödtünk volna!
Szerintem is jó a popsitörlő és a pelus is. Sok más babylove-os terméket vettem már, általában beváltak, és az áruk is alacsonyabb, mint a márkás termékeké. Egyedül a tápszerrel nem vagyok kibékülve, nagyon híg, sokkal többet kér belőle a babám, mint más, sűrűbb tápszerekből. Sokkal több fogy belőle, így már nem is olyan olcsó.
Pontgyűjtő kártyát mindenképpen válts ki, meg a bababónusz programba is lépj be, sokat lehet vele spórolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!