Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Dm babylove törlőkendő...

A Dm babylove törlőkendő milyen? érdemes megvenni? Milyen babylove termékeket használtok és melyik nem vált be?

Figyelt kérdés
Elköltöztünk, a közelben van dm, nézegetem a termékeket, de nem merem megvenni őket, hátha kidobott pénz csak. Mi az szerintetek, amire bátran költhetek? Előre is köszönöm a válaszokat!
2010. okt. 26. 18:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Popsitörlőjüktől nem vagyok elájulva de annyira nem rossz azért. A pelenkáját utálom vastag is ronda is (ilyen ygszerü fehér egy csíkkal és kész olyan fapad valahogy ahhoz képest meg nem olcsóbb ám) és nálunk folyton kifolyt a pisi belőle. Fiammal próbáltuk. Lányommal már nem kísérleteztem vele.

Bébiétel, bébiital semmi extra, mint a nestlé vagy a kecskeméti, szóval jó minőség.

A pontgyűjtés tényleg jó én nagy csomagos pampersre szoktam elhasználni.

2010. okt. 26. 20:31
 12/21 anonim ***** válasza:

Nekünk épphogy a törlőkendő vált be, a pelus nagyon nem, a babám szó szerint térdig kakis lett, amikor ráadtam, ilyet még nem is láttam. :( De ahogy látod, mindenkinek más a tapasztalata.

Bár csak fél éve van gyerekem, arra már rájöttem, hogy nem lehet análkül felnevelni, hogy valamennyi pénzt fölöslegesen ki ne dobjunk ki.

2010. okt. 26. 20:33
 13/21 anonim ***** válasza:
babylove sensitive törlőkendő jó, és ha duplán veszed, 400 darabja. A bébiételek nagyon jók, pelust nem próbáltam.
2010. okt. 26. 20:48
 14/21 anonim ***** válasza:

Én a fehér sensitive-t vettem egyszer, hát véleményem róla:

-nincs illata de valami furcsa szaga van...

-túl vékony

nekem nem jött be. viszont a tescos popsitörlők egy fokkal jobbak és árban hasonlók.

2010. okt. 26. 20:55
 15/21 anonim ***** válasza:
Mi használjuk a pelusát, törlőkendőt, popsikrémet, fürdető, sampon. Ha pedig bejön a hideg, akkor az arc és kézkrémjét is, hogy ne száritsa ki a hideg, a szél a bőrét.
2010. okt. 26. 21:34
 16/21 anonim ***** válasza:
Popsitörlőben csak ezt használjuk(zöld). Szerintem a legjobb, de kinek melyik válik be. Viszont a pelus az nekünk nem vált be. A bébiételeket sem ette meg a fiam, sokkal íztelenebb mint a többi. Viszont a bébiitalok, és a tápszer nagyon jó.
2010. okt. 26. 22:22
 17/21 anonim ***** válasza:

Nekünk nagyon bejött a babylove pelenka, a popsitörlőt most készülök kipróbálni.

A pontgyűjtés tényleg marha jó!

OFF: A tápszer is babylove? Még sosem láttam. (Vagy csak nem figyeltem.)

2010. okt. 27. 04:28
 18/21 anonim ***** válasza:

Szerintem jó a törlőkendője is, a pelusa meg nagyon bejött nekünk! Fura, nálunk épp a Pampers-ből folyt ki folyamatosan a pisi, kaka, a Babylove-sból egyszer sem még!!! Az meg hogy ronda, meg fapados (?!) háááát :)))) ezt nem is értem! Semmi baja , nem csúnya... na de ízlések és pofonok!

Amúgy több más cuccát is szeretjük a Dm-nek! Szerintem nagyon jók! Nem volt még olyan, amivel úgymond befürödtünk volna!

2010. okt. 27. 11:57
 19/21 anonim ***** válasza:

Szerintem is jó a popsitörlő és a pelus is. Sok más babylove-os terméket vettem már, általában beváltak, és az áruk is alacsonyabb, mint a márkás termékeké. Egyedül a tápszerrel nem vagyok kibékülve, nagyon híg, sokkal többet kér belőle a babám, mint más, sűrűbb tápszerekből. Sokkal több fogy belőle, így már nem is olyan olcsó.

Pontgyűjtő kártyát mindenképpen válts ki, meg a bababónusz programba is lépj be, sokat lehet vele spórolni.

2010. okt. 28. 11:45
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem értem,miért olyan olcsó a Babylove pelenka meg a popsitörlő?Szerintem 400 ft egyáltalán nem olcsó,ahhoz képest,hogy a Tescos sokkal jobb,és az is 400 ft,akciósan van h 300 v még olcsóbb.A Gabi ,meg ilyenekhez képest persze olcsóbb,de jóval-sokkal gyengébb minőségű azoktól..A babyloveot soha nem láttam még leárazva.A pelenkája meg nagy kiszerelésben ha jól emlékszem talán 2-300 ft-tal volt olcsóbb a Pampersnél..
2010. okt. 28. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!