Zöld trutyi a köldökcsonk alapja 3 hetesen, miután elkezdett leesni a száraz része. Ez normális?
Az idősebb lányomnál az egész elszáradt és kb a 8. napon leesett. A kicsinél amikor tisztítom váladékozik. Ezt orvos látta 3 napja, normálisnak találta. Most elkezdett leválni, a száraz rést csüngött és belül a zugban meg valami zöld trutyit láttam. Visszahajtottam rá a száraz részt, mert majd rosszul lettem.
Tapasztaltatok már ilyet? Most ilyenkor hogyan tisztítsam? Nem mertem így hozzáérni csak amikor a száraz rész rajta volt ràfújtam az Octeniseptet. (A száraz rész alá nyúkáltam be eddig fertőtlenítős fültisztítóval.)
Nálunk is ilyen volt.
Dokihoz vittem, azt mondta az octanisept ennyit ér. Engedjem el, alkohollal kezeljem. Helyrehozta 2 nap alatt
Ez a kérdés már volt.
Azóta sem javult az állapot?
Én is alkohollal kezeltem mindkét gyereknek.
Egy hetes korukra szépen leesett, begyogyult nekik.
7, biztos azért lett lepontozva, mert most más az ajánlás, nem az alkohol
Én a régi módi szerint csináltam és nem is volt ilyen gondunk.
Most az octenisept az ajánlás. Megveregetném a vállát annak, aki ezt kitalálta.
Első gyerekemnél a kórházba ha valaki alkoht vitt, el is vették. Csak a spray. Első gyerekesként így nem gondplkodtam, hiába magyarázta anya az alkoholt.
6 azaz hat hét után esett le a köldöke.
Mindent úgy csináltam, ahogy mutatták. 4.héttől a védőnő jött ki minden nap lekezelni. 5.hét végére vérzett, zöld volt, gennyedzett.
Akkor untam meg, vettem alkoholt. Azzal kezeltem, 3nap alatt helyre jött, leesett.
2.gyereknél meg sem vettem a sprayt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!