Melyik a legjobb pelenka?
Én nem igazán próbáltam sokat. A pampers nekem nagyon műnek hat. Egyszer kölcsön kellett kérni, az ilyen nem márkaneves pelenka volt, nekem az is műnek hatott.
Mivel a libero bevált ezért nem próbálgattunk tovább. Illetve van pár mosipelus, azokat is szeretem.
De azért néha csábító az olcsóbb pelus, de őszintén szólva nincs kedvem kísérletezni.😅
Mi kaptunk egyszer Lidlből pelenkát, ajándékba hozták, de állandóan átázott a gyerek. Tiszta pisi volt a body rajta.
Alapjáraton a Pamperst használtunk nekünk az bevált. Annál nemvolt ilyen problémánk. Mást nempróbáltunk
Baba születése előtt Pampers vettem itthonra, a kórházban Libero Touch-ot adtak.
Hát alig bírtam kivárni, hogy elfogyjon a Pampers, és vehessek itthonra is Liberót :)
Utána én is úgy voltam vele, mint a 2. válaszoló, nem volt kedvem kísérletezni... talán egyszer vettem Rossmannos saját márkásat, kollégáktól meg a pelenkatortában azt hiszem, hogy Dm saját márkás volt, de egyik sem vált be maradéktalanul, szóval maradtam a beváltnál.
Nekunk ezek kozul a libero, de amugy meg a huggies, ami igazan bejott.
Viszont ez egyeni, mindenkinek mas a legjobb. En pl tokre elveznem, ha fele annyit kolthetnek pelenkakra es mukodne a sajat markas is, de mivel nem mukodik, meg kell vennem a dragabbat, ez van.
De ha lehetne sporolni, na pont a pelenkan szivesen tennem :D
Szerintem babafüggő.
A nagyobbiknál csak a libero és az aldis vált be.
A kicsinél a libero folyton átázott, nála éjjelre pampers, nappal rossmannosat használok.
Nekem a pampersel még az is a problémám hogy tele van illatanyaggal, baromi jó illata van szeretem, de nem hiszem hogy ez jó a babának. Persze ha nem válik be más ez is jó.
Az átázást egyébként én úgy küszöböltem ki hogy egyel nagyobbat tettem rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!