Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Játszóházba, ringatóra hogy...

Játszóházba, ringatóra hogy öltözteted a gyermeked?

Figyelt kérdés

Farmer,kis ruha,pulóver?

Vagy inkább ˝˝játszós˝˝?

2010. okt. 26. 12:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Szép ruhába, ilyenkor legalább fel tudja venni mert hova máshová adjam rá!? Bent vagyunk, koszos úgysem lesz.

Farit nem szeretek ráadni, az merev kényelmetlen neki.

Harisnya hosszú újjú body Ruha vagy szoknya, vagy susogós nadrág, body trikó és hosszú újjú.

2010. okt. 26. 12:40
 2/4 anonim ***** válasza:

én kényelmesbe, inkább játszósba, de azért nem agyon nyúzottba. Egy műv. házban van a ringató nálunk, ahol fűtenek, elég meleg van, így egy melegítőben vagyunk és zokniban, meg egy röviddujjú body-ban.

Autóval megyünk, így erre csak egy kis kabátot adok.

Van, akinek harisnyában van a gyermeke + pulcsiban. Szerintem ne csinálj belőle ügyet, inkább a kényelemre törekedj.

2010. okt. 26. 12:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Farmer is akár,összeillő harisnyás szoknyás szett, ingecske mellénnyel stb szépséges ruci :) Mi sajnos sehova se járunk a ringatót meg a játszóházat leszámítva tehát rokonságba se, nagyszülőkhöz se mert nincsenek. Így ha oda se adom rájuk a szép rucit akkor mégis hova? Itthon mindig melegítőbe, játszósba vannak.

2 babám van, fiú-lány ikrek.

2010. okt. 26. 12:52
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Mi járunk ringatóra is meg játszóházba is.

Láttam hogy páran nem vacakolnak,hanem játszósba öltöztetik a gyermeküket.

Ezért,én gondoltam hogy a lányom csinibe ˝kinézik˝.

2010. okt. 26. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!