Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan altatjátok a babátokat...

Hogyan altatjátok a babátokat és az mióta válik be?

Figyelt kérdés
2024. márc. 22. 12:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Csak beteszem a kisagyba, cumi, picit forgolodik es alszik is.

Igy van ez 4 hos kora ota, most 11 hos.

Na nehogy azt gondolja barki is, hogy ezt en alakitottam igy, ez abszolut a kisfiam igenye volt, nem rajtam mult..:D

Egyebkent csak este alszik igy, nappal csak babakocsiban.

2024. márc. 22. 23:00
 12/14 anonim ***** válasza:
37%
4es, igaz, végül is szoptathatnád érettségiig is:-D
2024. márc. 23. 06:34
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
#12 Látom sikerült értelmezni, amit írtam, te nagyon okos
2024. márc. 23. 11:44
 14/14 anonim ***** válasza:
53%
Miért lenne nagyobb "ostobaság" pl a hátát simogatni mint mellen altatni? Én direkt a mellen altatásra nem akartam rászoktatni, így legalább nem volt teljesen rám utalva, az apja, később a nagyszülei is tudták altatni. Egy évesen meg teljesen leválasztottam. Nekem pl sokkal nagyobb kicseszés lett volna hosszútávon magammal szemben ha csak mellen alszik el. Ettől függetlenül ha másnak így jó, akkor nem gondolom hogy ostobaságot csinál vele. Ha nem lett volna az első komment rögtön ilyen okoskodó hangnemben megírva, akkor talán kevesebben támadták volna.
2024. márc. 23. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!