Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen ez a bébiőr? Tapasztalat?

Milyen ez a bébiőr? Tapasztalat?

Figyelt kérdés

[link]

Tapasztalat???

2010. okt. 26. 10:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt a fajtát nem ismerem, de nekünk is 2 csatornás volt az első bébiőrünk. Mivel lakótelepen lakunk elég sok kisbaba (és ezért persze elég sok bébiőr is) van. Volt olyan, hogy azt hittem milyen édesen eljátszogat a babánk, dumálgat szépen csendben a szobájában. Aztán rájöttem, hogy a kislányom alszik szépen és egy másik baba hangját hallom, döntöttem úgy, hogy veszek másikat. Több csatornásat. Azóta nincs ilyen gond.
2010. okt. 26. 10:59
 2/5 A kérdező kommentje:

Én nem panelban lakom!!

Igy is lehet gond?

2010. okt. 26. 11:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia.

Biztos, hogy bébiőr, és nem légzésfigyelő szerepel a tervben? Ez arra jó, hogy ha sír a baba, akkor halld, de a biztonságot nem növeli. Ha ez a cél, az ára kedvező, ha légzésmonitor kellene, akkor nekünk nagyon megfelelt az "Álomvirág" nevű készülék, ezt Nektek is bátran ajánlom. Keress rá vhol.

2010. okt. 26. 11:10
 4/5 A kérdező kommentje:

Szia ,igen biztos bébiőrt keresek!!

Nekünk is álom virág légzésfigyelőnk van!!:)

2010. okt. 26. 11:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekünk is Sencor van, de nem ez a típus. Nekünk bevált, pedig panelban lakunk.
2010. okt. 26. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!