Az igaz, hogy a szoptatott babák nyelvén képződik egy fehéres filmréteg, ami kb álladóan ott van?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, hogy szájpenész e, nem is nagyon engedi hogy belenézzek..márc. 19. 18:50
1/11 anonim válasza:
Valami miatt gondolsz a szájpenészre? Zavarja a babát? pl. nem tud/ akar szopizni
3/11 anonim válasza:
1. vagyok: ez a cikk érdekes lehet: [link]
4/11 anonim válasza:
Az enyémnek csak evés után volt látható ez a fehér "lepedék" 15-20 perccel később eltűnt.
Szoptatott baba volt.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi a linket! Igazából anyósom hívta fel rá a figyelmem, annyira a nyelve tövén van csak hogy észre se vettem. Orvossal írattam ecsetelőt de feleslegesen nem kezelném, ha nem az.
márc. 19. 20:12
6/11 anonim válasza:
Nem volt fehér a nyelve soha a fiamnak.
Egy éves koráig szoptattam de nem maradt fehér a nyelve sosem
7/11 anonim válasza:
Ha felírta akkor gondolom látta is az orvos? Ha azt mondja hogy kezelni kell, akkor kezelni kell, ez nem eldöntendő.
8/11 anonim válasza:
Én is ezen gondolkodtam amit a 7 írt.
Biztos látta orvos, és indokoltnak látta kezelni.
Ha az orvos mondta akkor ne diagnosztizáld te otthon.
Kend neki a nyelvét úgy, ahogy mondták.
9/11 A kérdező kommentje:
Nem látta orvos, sajnos ezért nem rendel be, a biztonság kedvéért írt fel, hogy legyen itthon…
márc. 20. 09:00
10/11 anonim válasza:
Mi az hogy nem rendel be.
Fogod és beviszed a gyereket.
Ne látatlanban telefonon keresztül "vizsgaljon"az az orvos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!