Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért ébred fel éjszaka...

Miért ébred fel éjszaka 10szor a kislányom?

Figyelt kérdés
10 hónapos a babám. Nappal semmi gond nincs vele, az éjszakák viszont borzasztóak. Este elalszik 8kor a tejpép után. Alszik egy ideig, aztán kb fél 12től óránként felkel. Van, hogy mászik össze-vissza a kiságyban, van, hogy felül és sirdogál. Adok neki teát, de sokszor képes meginni 6dl is (az éjszaka folyamán), nem hiszem, hogy azért ébred ennyiszer mert szomjas. Lehet, hogy megszokás?
2009. jan. 4. 20:52
 1/6 anonim ***** válasza:
nem a foga jön?
2009. jan. 4. 21:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Sokan mondták már, hogy a foga miatt, de ez az egész borzalom már július óta tart. És tulajdonképpen minden nap. Nagyritkán, talán kéthetente egyszer, csak egyszer-kétszer ébred éjszaka.
2009. jan. 4. 21:15
 3/6 anonim ***** válasza:
próbáld meg hoog beteszed magad mellé az ágyba.
2009. jan. 4. 21:19
 4/6 A kérdező kommentje:
Próbáltam, nem működik. Akkor is ezt csinálja.
2009. jan. 4. 21:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Tudom nehez de turelem mi is 10 hosak vagyunk es nalunk 8 hotol 9ig ilyen volt ahogy leirtad es persze a foga volt. Ejszaka en adtam neki melyhutobol kivett ragokat en tartottam neki o meg szinte almaban ragcsalta kb 2 percig aztan szegenykem szaja lezsibbadt es alukalt 3 orat is akar egyhuzamba ezt jatszottuk 3 hetig minden nap:( kimerito volt de ez van mi csak a szemfogakkal szenvedtunk a tobbo 4 et eszre sem vette szinte. Kitartas!!

Ja a kozos agyiko nem tul jo megoldas mert odaszokik de sok sok cirogatast es babiusgatast igenyel ez az idoszak.

Sok szerencset!

2009. jan. 4. 21:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom ,de esetleg nem lehet,hogy fáj a hasa a tejpéptől???Adhatsz neki chamomillát is,az nem csak fogzásra jó,de sztem ez olyan mintha fájna valamije.
2009. jan. 5. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!