Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem tudom jól csinálom-e,...

Nem tudom jól csinálom-e, hogy nem hagyom sírni a babámat?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt olvasom, hogy nem szabad azonnal felvenni ha sír, de hát én meg nem bírom hallgatni, mert szegény olyan keservesen tud sírni. Olyankor eldobok mindent és rohanok hozzá, hogy megoldjam, amiért sír. Rosszul csinálom? Első baba, így nincs még tapasztalatom.
márc. 17. 10:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
36%
8as vagyok, akik lepontoztak azoknak üzenem, hogy ha szerintük rögtön fel kell venni a babát, mert esetleg ébredezik, sőt hozzá értő mondta nekem, hogy ilyenkor még lehet félig alszik, csak álmában nyüszörög, de ti felkapjátok rögtön, akkor ne gyertek ide sírni, hogy vczni meg zuhanyozni sincs időtök
márc. 17. 13:05
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

11 nem a nyoszorgesrol volt szó, hanem a hangos sírástól

Gondolom az anyák 90 százaléka nem kapkodja fel a gyereket, ha csak nyoszorog álmában

A kérdező konkrétan azt kérdezte, hogy jo-e ha reagál a keserves sorsára, tehát nem a nyoszorgesre.

És igen, a keserves sirasra a normális anya reagál azonnal

márc. 17. 13:16
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Hol olvasod ezt mindenhol? Kukazd ki az 50 eve lemaradt forrasaid, mert pont, hogy a csapbol is az folyik, hogy ne hagyd sirni direkt a babad.

Nyilvan van egy hatar, pl epp a wc-n vagy es akkor sir, nyugodtan fejezd be a kakilast, aztan menj erte,nem kell kozben felallnod. Csak ne hagyd sirni szant szandekkal, hogy majd abbol “tanuljon”. Mert ebbol nem tanul semmi jot egy pici baba termeszetesen.

márc. 17. 15:40
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Mindenhol azt olvasod.

Egyet linkelnel ? A mindenholbol ? Ha mindenhol ezt olvastad egyet csak talalsz megint.

Nem, nem kell sirni hagyni.

Az megint mas ha ott van 7 masik ellatni, vagy menned kell a hagymafoldre dolgozni az ujszulott mellett.

márc. 17. 16:45
 15/17 anonim ***** válasza:

Én soha nem kaptam ki az első nyekkenésre, jó párszor mire pl abbahagytam amit csináltam és beértem már aludt.

Szószerint nyekkenés, nem igazi sírásra gondolok ha nem az előtte lévő kis verődés, azt kivártam merre alakul, ha sírássá mentem ha nem akkor vártam mi lesz.

márc. 17. 19:51
 16/17 A kérdező kommentje:
11! Nekem még a géllakkom elkészíteni is van időm abban a 3-4 órában míg alszik 🙂.
márc. 17. 20:00
 17/17 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak..

Bocsi, kérdező, ha nem, de csak nekem jutott eszembe, hogy ugyanaz írta ki a kérdést, önigazolás miatt, hátha most mást írunk, hogy hagyja csak sírni a babát? 😂 Csak mert nekem fura, hogy valakinek azért van bűntudata, mert NEM hagyja sírni, de tényleg bocsi, ha tévedek😊

márc. 17. 21:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!