Kérlek szavazzatok! 4+huggies vagy 4+pampers?
Figyelt kérdés
Érdekelne melyik vált be!2010. okt. 25. 18:49
11/19 anonim válasza:
Pampers, a Huuggies kidörzsölte a kisfiaim combját, és én elég kemény tapintásúnak vélem, a Pampers hajlékonyabb, és tényleg bírja éjjel a 12 órát.
13/19 anonim válasza:
Pampers. Huggiest nem szeretem.
14/19 anonim válasza:
Huggies. Pampers 1-2 órát bírta, minden kifolyt nálunk.
16/19 anonim válasza:
Mi a Kislányom születése óta pamperst használunk.
Jelenleg az általad említett méretnél tartunk.
A két héttel ezelőtti vásárlásnál elkapott az új megismerése, és huggiest vettünk.
Két hétig minden pelusozásnál elmondtam, hogy mekkora marha vagyok, és mennyire utálom a huggiest.
Egyszerűen nem tudtam normálisan a csípőjénél elsimítani, túl vastagnak illetve keménynek találtam, és mivel elég duci a Kislányom, nagyon kipirosodott a combja.
Ma vettünk pamperst...........imádom. Öröm volt az esti fürdés utáni tisztába tevés.
Tanultam a dologból, hogyha valami egyszer beválik nem szabad cserélni.
18/19 anonim válasza:
Pampers, és tényleg felejtsd el a 4+ pelust. Vegyél ötöst!
19/19 anonim válasza:
Fiam 25 hónapos ,már rég Pampers 5öst hasznájuk mert a 4+ nem volt jó,pedig akkor még csak 11-12 kg volt(fojt ki a pisi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!