A köldökcsonkból zöld váladékot törlök ki mindig. Ez mennyire normális?
A védőnőnek mutattam, de csak annyit mondott, hogy tiszgítsam nyugodtan mélyebben. Octeniseptet szoktan fültisztító pálcikáda fújni és azzal a "bőrtasakba" törlök.
Ti tapasztaltatok váladékozást?
Alapból nem látszik (eddig még) egyedül a pálcikán.
19 napos és azóta is váladékozik, a belseje zöld, nem akar száradni. Szerintem amit zöldet látsz az maga a csonk nem száraz alapja, nekem arra azt mondta a dokibk, hogy normális + egy picu váladk is normális. 1,5 hete orvosi tanácsra Betadinera váltottunk. Javulás nincs, először azt mondták napi 2x töröljem. Mondtam pár napja, hogy nem javul, azt mondták akkor napi 2x Betadine + még 3x Octenisept. Na azóta már a sebből a genny ki is folyt a pelusra sokszor, így holnap reggel készülünk dokihoz. Egyébként azt mondta a doktornénink, hogy 6 hét alatt kell leesni a köldökcsonknak. A védőnő szerint lápicolni fogják majd vagy minek hívjak azt.
Utolsó, neked látta doki/védőnő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!