Vigyem orvoshoz?

Figyelt kérdés

Ne íteljetek el! Igyis elég szarul vagyok....

Ma a 11hós fiam a férjem multivitaminos dobozát rázogatta...azzal játszott..erősen rá volt csavarva..

Egy fél percre elmentem és vettem ki a sétához neki ruhát

Mire vissza mentem,felbontotta és bekapott egyet....azonnal ki vettem de a szájába elkezdett eloldódni...nyállal biztosan nyelt le belőle abból ami le oldódott..

Lehet baja? Vigyem orvoshoz? Jutavit Multivitaminról van szó egyébként

2024. márc. 6. 14:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem gondolnám,hogy lesz ennyitől gond kérdező. Figyelgesd,de ha jól értem le se nyelte. Viszont akik itt írják könnyelműen,pl hogy tripla adag fenistil ment be,stb.,nincs ezekkel gond,de nem árt óvatosnak lenni és figyelni ezekre,mert láttam már komoly problémát is véletlen bevett gyógyszerből. Azért a gyomormosás se túl kellemes se látványra,se érzésre..
2024. márc. 6. 21:30
 12/14 anonim ***** válasza:

11, a fenistiles esetet én írtam, és azonnal telefonáltam orvosnak miatta, csak ezt nem írtam a válaszomban.

Nem vagyok felelőtlen, csak két gyerek volt egyszerre beteg,az idegen ne voltak a helyén, hibáztam.

2024. márc. 6. 22:07
 13/14 anonim ***** válasza:
56%

* idegeim, elírtam,

És nem kezelték könnyelműen a helyzetet, elhiheted.

Egész nap fosott a P*csam, hiába nyugtatott meg az orvos.

2024. márc. 6. 22:08
 14/14 anonim ***** válasza:
11# vagyok. Azért írtam,hogy nincs ezzel gond,mert ez előfordulhat sajnos. Ettől nem vagy rosszabb bárkinél is.
2024. márc. 6. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!