Hány hónapos korban lehet a babát bébikompba tenni?
Figyelt kérdés
2009. jan. 4. 17:53
1/5 anonim 

válasza:

szia!
Én elösször hat hónaposan tettem bele,de csak napi 5 percre.Most 7 hós a babám és mellözöm a komp használatát.Sok helyen olvastam róla,hogy nem jó a babának.Nagy ritkán veszem elő 5-10percre.De mindenkinek a saját döntése.üdv
2/5 anonim válasza:
Én is olvastam,hogy nem jó a baba gerincének,de ha kicsit bele is tennéd csak akkor ha már ül,szerintem,hogy ne terheld a gerincét.
3/5 anonim 

válasza:

en is olvastam, hogy nem jó a csíponek meg a gerincnek, de hogy ez foleg ott számít, ahol a baba sokat kompozik. 7,5 hónapos volt a kicsi, mikor már maga felállt, akkor kezdtuk használni, de tényleg csak néhányszor 5 percre. Most már lépeget a bútorok mellett, igy tobbszor használjuk, jó szorakozás neki, mikor már mást nem tudunk kitalálni. Nincs benne órákat, mindig csak felugyelettel, konyhába nem engedem, úgyhogy remélem, nem lesz baj:)
4/5 anonim 

válasza:

Én is olvastam,hogy nem egészséges. Be is akarnák tiltani...
Ebben a baba nem kimondottan ül,és nem is áll, amolyan köztes állapot, ami nem egészséges!
És a lényeg,hogy a kompban nem tanul meg esni!!!!
5/5 anonim 

válasza:

sziasztok
mi is bébikompba "nőttünk"fel, még is tudunk járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!