Van hátránya, ha magánban szeretném csináltatni a csípőszűrést?
Sziasztok! Többen panaszkodtak a kórházra, hogy írnak terpesz pelust ha kell, ha nem és szembe jött velem egy lehetőség, hogy magán úton most egy pár hétig ingyen megcsinálják a szűrést. Egyfajta promo a részükről, egyébként neves helyen. Egy hónapos a kislányom szóval pont beleesünk az időszakba.
Az a kérdés igazából, hogy ha ne adj Isten találnak valami eltérést és gyógytorna, bármi szükséges lenne, hátrány hogy nem a kórházban voltunk? Első baba, nem egészen tudom hogy működik a dolog, de nem lenne rossz ha nem “futószalagon” lennénk, ha már van ilyen lehetőség most.
Köszönöm!
Nekem a kórházban mondták szülés után, hogy a csípője szerintük nem az igazi a gyereknek, így voltunk vele 2 különböző sztks orvosnál és 2 magánnál, mert mindegyik azt mondta, hogy normális és semmi baja, én meg biztosra akartam menni.
Senkit nem érdekelt, hogy voltunk máshol is, vizsgálták a gyereket a kórházi zárójelentés alapján.
Mi is maganban csinaltattuk, de mivel nem volt semmi problema, igy eleg volt egyszer menni, szoval nekem megerte.
Bar mi fizettunk erte, ezt az ingyenes programot nem ismerem.
Mi nagyon soká kaptunk időpontot államiba, hiába telefonáltam időben, és még azt is levélben halasztották valami felújítás miatt vagy 2 héttel.
Erre bepöccentem és elvittem magánba, fizettünk érte, de semmi bajt nem találtak szerencsére. (Ha gond lett volna, még mindig el tudtunk volna menni az állami időpontra is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!