Megoszthatom veletek első élményemet kislányommal?
:):)
Én örülök, hogy olvasóként részese lehettem a sikerednek/büszkeségednek/örömödnek.
szia!
nagyon ügyes! én meg azért büszkélkedem,mert a 14hós lányom bilizik!! annyira megtetszett neki h látta abátyját,h SZÓL!! :piszítéj,kakítáj és tolja le a gatyát és ül rá. ha kész,nyafizik. teljesen odavagyok :) az esetek 90%ában sikerélménye is van :)
Gratulálok, ügyik vagytok :)
Olyan jó, mikor csinálnak valami újat :)
Az enyém 22 hós, elég nyűgös ma, mert picit taknyis, ezért lóg rajtam, és percenként mondja, hogy szeee (szeretlek) és ölelget. Sajnálom, hogy taknyis, de olyan jó, amikor így ölel :) most is itt gubbaszt az ölemben :)
(amúgy nem egy ölbegyerek)
Szép napot :)
ÓÓÓÓ de édes :) Tudom mit érzel én bébikém 9 hónapos és ő most kezdett pápát integetni, meg tapsolni ha kérjük:))) Megzabálom :) Főleg úgy hogy van egy bátyja akivel sose tudtam büszkélkedni mert mindent sokkal később csinált.
Szóval gratuli neki:))
:) Ezek a legszebb dolgok az életben! Az én 14 hósom 1 hete adott egy naaagy cuppanós puszit mikor kértem tőle! :) Meg lepődtem mert nem számítottam rá hogy meg is teszi! Ezért kértem tőle mégegyet,mert azt hittem csak véletlen egybeesés...:) De másodjára is kaptam Tőle! :) Tegnap elött meg egyedül odasétált hozzám az asztaltól :) Napra pontosan akkor mikor a 9 éves nővérkéje :))
Sok örömöt és boldogságot a kis gyöngyszemetekhez! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!