Szeparációs szorongás 8 hónaposan?
Kisfiam egyik napról a másikra elkezdett "rajtam lógni".
Akárki veszi ölbe, akárki játszik vele nem jó neki. Vagy azonnal vagy egy kis idő elteltével elkezd sírni és csak nálam vagy az apjánál nyugszik meg. Ha egy kis időre nem lát már sír.
Mama kérte had vigye sétálni a jó időben kicsit. Volt már vele pár órát néha néha, de most nem tudom merjem e oda adni. Nagyon sajnálom a gyereket. A védőnő szerint ez lecseng pár hét alatt majd másfél évesen újra előjohet. Addig meg legyek minél többet vele, ne hagyjam hogy azt gondolja nem bízhat bennem.
Másnál is előfordult?
Igen, ebben a korban ez normális, a babád épp most tanulta meg, hogy amit épp nem lát, az még attól létezik, csak eltűnt... És most elementáris erejű félelem fogja el, ha te is eltunsz akár egy pillanatra, mert nem tudja, vissza-e fogsz jönni.... Valóban egy honap-pár
hét, és jobb lesz a helyzet.
Nekünk 18 hónaposan visszatért (7 hónapos terhesen nem volt könnyű, hogy csakis engem akart megint), most 2 hónappal később már el is felejtettem, mikor ért véget, szóval nem tartott sokáig....
Kitartást!
Én mikor 8 hónapos volt, akkor is vittem mindenhova magammal, hogy lásson, beultettem a pihenőszekebe/etetőszékébe, és jött velem a wcre is, meg mindenhova, vagy ugye mászott utánam. Jobb volt, mint a wcről azt hallgatni, hogyan szakad meg a szíve a félelemtől, mert a kiságyban hagytam 1 percre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!