Miért veszélyes, ha a köldökcsonkot víz éri?
Figyelt kérdés
Sógornőméknek (külföldön) olyan újszülött kádjuk van, ami olyan, mint egy vödör. Beleteszik a gyereket, és csak a fejét tartják. Ő pedig felveszi a magzatpózt és élvezi. Na de nyakig a vízben van! (Ne sápítozzon senki, hogy mi az, hogy csak a fejét tartják, mert nem egy afrikai nomád népről van szó, hanem a miénknél fejlettebb országról, úgyhogy el lehet hinni, hogy nem biztonságos.)
Na de mi van a köldökcsonkkal? Mondják ők is, hogy persze, nem érheti víz. - És a fürdésnél? - Háát, az nem számít - mondják. Akkor érheti víz.
2010. okt. 25. 09:23
11/12 anonim válasza:
Nekem a vedonom ugy furdette meg a gyereket hogy viz erte a csonkjat,elso furdetes volt kb 5percig tartott.nekem nem mondott ilyet hogy ne erje viz.Furdes utan egy steril gezzel kellet megtorolni,ala is kellet torolni majd lefujni egy fajta ferotlenitovel es szabadon hagyni.soha nem volt vele gondunk gyonyoru koldoke lett.
12/12 anonim válasza:
Én próbáltam úgy fürdetni sima kiskádban, hogy ne érje víz, de nem sikerült, és vizes lett a köldöke. Nem áztattam, az egész fürdés pár percig tartott, de érte víz, minden nap. Fürdés után szárazra töröltem, szokásos alkohol plusz hintőpor, és alig több mint egy hét múlva gyönyörűen leszáradt. Semmi baja nem lett a lányomnak. Nyilván nem mindegy, hogy mennyi víz mennyi ideig éri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!