Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért kel éjszaka 6–7szer...

Miért kel éjszaka 6–7szer enni a 3 hónapos babám?

Figyelt kérdés
Már egy ideje 9 körül sikerül elaltatni, és reggelig alszik. Eddig ez volt 2, ha sokáig aludt akkor 3 keléssel. Vissza altatni nem kellett, visszaaludt magától. Anyatejes. Már vagy másfél hete kb másfél óránként kel, vagy vissza sem alszik normálisan, csak jobbra-balra forgatja a fejét. Nappal szintén nyűgös, 2x20 percnél többet nem alszik, csak rajtam hordozóban esetleg. De ha leteszem pár perc és felkel. A játszószőnyegen és a kiságyra felszerelt zenélő forgó alatt elvan 20-20 percet egy nap kétszer, a többi időben nyűgösködik, mert ugye nem akar se aludni, se játszani, bármit csinálok semmi nem jó neki. Egy ideje folyton folyik a nyála és az öklét tömködi a szájába. Sajnos nem emlékszem egyszerre kezdődtek-e ezek a dolgok, a kimerültségtől olyan az agyam, mint a szita😵‍💫 Volt valakivel hasonló? Esetleg növekedési ugrás miatt lehet? Vagy pedig még próbálkozik fordulni, de csak segítséggel megy neki. Azzal lehet összefüggésben?
2024. febr. 21. 22:25
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Hogyne lett volna valakivel hasonlo, a gyerekek 90% -ilyen. Nekunk volt 2 honap amikor is 10 PERCENKENT kelt egesz ejjel. Szerinted ,ennyire voltam ki ? Ez ilyen, idovel javul.
2024. febr. 21. 23:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Növekedési ugrás, alvás borulás, fogzás, szepa.... Stb

Rengeteg dolog megboríthatja az alvását

2024. febr. 22. 05:07
 3/9 anonim ***** válasza:
61%

Mert három hónapos.

Nem tudom, mi ez a sok irreális elvárás a napokban, hogy korán aludjon a baba.

Majd alszik négy évesen, ha szerencsétek van, előbb is, de akkor már szinte biztos.

2024. febr. 22. 05:26
 4/9 babyboom567 ***** válasza:
81%

Nem olvastam végig, csak a címsort.

A válasz az hogy 3 hónapos, azért kel.

2024. febr. 22. 07:15
 5/9 A kérdező kommentje:

#3 Tanulj meg szöveget értelmezni. Nincs semmilyen elvárás. Kérdés volt, mert érdekel!

A hasznos válaszokat köszönöm.

2024. febr. 22. 07:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
3 hónaposan van egy növekedési ugrás. Inkább arra tippelek. Fiunk ugyanilyen volt akkor. Kb 1 hétig nem lehetett letenni nappal sem alig aludt folyton éhes volt éjjel is többször kelt. Túl kell élni. Aztán mindig jön valami más. Alvási regresszió, fogzás stb.
2024. febr. 22. 08:10
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

az első 3 hónapban mind a 2 gyerekem végigaludta az éjszakát.

Aztán jött egy kattanás, onnan 2-3 óránként keltek.

A nagynál 14hónapos koráig tartott, onnan aludt újra egész éjjel.

A kicsi 2,5 éves, a mai napig kel 3-4x éjjelenként.

2024. febr. 22. 08:23
 8/9 anonim ***** válasza:
54%

Nálunk pont fordítva alakult, 4 hónapos koráig egyetlen egyszer sem aludta végig az éjszakát, utána ha nem volt semmi gebasz, igen. Bár viszonylag gyakran volt valami, szóval néhány napnál többet még mindig nem alszunk 1-2 kelés nélkül, pedig már elmúlt másfél éves és mi a szerencsésebbek közé tartozunk ezzel a baráti társaságunkban. :)

Én is növekedési ugrásra tippelek.

2024. febr. 22. 08:47
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Mert 3 honapos kisbaba, azert. Ehhez sok esz nem kell, hogy ragyere.
2024. febr. 22. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!