Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 21 hónapos kisfiú babátok...

Mendy1025 kérdése:

21 hónapos kisfiú babátok hány kiló?

Figyelt kérdés
Az a bajom,hogy a kisfiam 12-12,5 kg között van már kb 4 hónapja.Mármint egyik héten 12,5,a másikon fogy egy picit,vagy áll a súlya,utána megint pár dekával több.Ez nagy gond?Eszik rendesen,reggeli kb 2 deci tej,tízórai tejpép, utána megeszik egy joghurtot vagy krémtúrót,ebéd általában leves,vagy főzelék,kb egy nagyobb üveg babakajányi,tésztát sajnos nem szereti,aztán az uzsonna valami gyümölcs,utána még eszik az apjával főtt kaját,pár kanállal,este meg általában tejbegrízt eszik.De egész nap nyammog valamit,hol kenyeret,hol kiflit,hol pedig kekszet.Többet már nem tudnék "beletömni",mert úgyse enné meg,csak sírna.Akkor miért nem hízunk?Vagy van ilyen időszak esetleg,mikor picit megállnak?Egész nap rengeteget mozog,szinte meg sem áll.Ettől is lehet szerintetek?Köszi előre is!
2010. okt. 24. 19:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Az enyém 11 kg volt 22 hósan. Fél évig is állt a súlya, csak hosszra nőt. Egészséges jó étvágyú, igen mozgékony kisfiú. Most 2,5 éves és 12 kg. Teljesen egészséges választékosan étkezik, de ennyit mutat a mérleg. Látszatra egyátalán nem sovány.
2010. okt. 24. 19:42
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm,megnyugtattál:)
2010. okt. 24. 19:47
 3/14 anonim ***** válasza:

szia!

én kislányom, 10kg, 22hós. eszik rendesen de nem hízik sokat:)

kis manóka:)

kérdeztem a védőnőt hogy baj-e de azt mondta egyáltalán nem:)

nyugiiii:)

2010. okt. 26. 19:09
 4/14 anonim ***** válasza:

Szió! Az enyém 13 meg egy pici :))

Persze teljesen normális, hogy nem hízik olyan iramban, mint az elején. Gondold el milyen kis vasgyúrók lennének :))

A védőnő mondta és nálunk teljesen bejött, hogy ha súlyra nem nő akkor tuti hosszra fog. Meg amilyen kis örökmozgók le is futkossák. Szerintem teljesen jó a súlya és ha nem beteges akkor az étkezése is megfelel a kis szervezetének.

2010. okt. 26. 19:26
 5/14 A kérdező kommentje:
Nem ,egyáltalán nem beteges szerencsére:)))Köszi szépen nektek is:)
2010. okt. 26. 19:34
 6/14 anonim ***** válasza:
46%
18 hónapos a fiam és 13 kg
2010. okt. 26. 20:16
 7/14 anonim ***** válasza:

az én két és fél éves fiam is már több mint négy hónapja 14kg. minden hónapban ráállítom a mérlegre kiváncsiságból.

ez normális, hogy már nem híznak ilyenkor nagy ütemben.

a te fiad is pont jó sztem.

2010. okt. 26. 20:54
 8/14 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 22 és 11 kg. Jó étvágya van, és rengeteget mozog, elég magas, 88 cm. A mi orvosnőnk azt mondta, hogy 1 és 2 éves kora közt 2 kg-ot kell híznia. Ezt úgy néz ki, hogy el is éri a kisfiam.
2010. okt. 26. 20:57
 9/14 anonim ***** válasza:
20 hós most. 18 hósan 14 kg volt. 15 és 18 hós kora között 20 dkg hízott csak. Nyugi ez náluk normális. Kisfiam egyfolytában megy.
2010. okt. 26. 21:28
 10/14 anonim ***** válasza:
Fiam 1 évesen volt 13 kg. Most 2 és alig 14.
2010. okt. 27. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!