Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet baja a babának?

Lehet baja a babának?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma 8 napos a kisbabám és én is és a férjem is lebetegedtünk. Nincs különösebb bajunk, csak folyik az orrunk és picit a hangunkon is hallatszik, hogy nem az igazi. Napok óta maszkban vagyunk, viszont tartok tőle, hogy elkapta a pici is. Nála egyenlőre annyit vettem észre, hogy amikor tüsszent akkor nyúlós zöld trutyi jön az orrából. Szerintetek ilyen helyzetben mit kell tenni? Gyerek orvosnál tegnap jártunk (bár nem emiatt mert csak ma vettem észre ezt a taknyolást), meghallgatta a tüdejét és nem mondott semmit. Gondolom észrevette volna ha valami baj lenne. Volt már valaki hasonló helyzetben, hogy sikerült lebetegednie egy újszülött mellett? Rettegek, hogy történik vele valami baj

2024. febr. 15. 16:47
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nem viszem, mert nem szörcsög, nem köhög, és nem folyik folyamatosan neki az orra ill. nincs bedugulva

2024. febr. 15. 19:47
 12/16 babyboom567 ***** válasza:
100%
Pedig a 9-es válaszolónak igaza van.Egy 8 NAPOS!! babát zöld trutyis(tehát baktérium felül fertőződött),gyakorin távgyógyítani vadidegenekkel, nem egy életbiztosítás.
2024. febr. 15. 20:08
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Hiába, két véglet van.

Aki mindennél orvoshoz szalad, és aki az újszülött gyereket nem viszi betegséggel orvoshoz.

Majd ha rosszabb lesz és baj lesz, utána ne sírjál.

Én inkább elmennék, meg ha feleslegesen is mennék, minthogy utána a lelkemen száradjon ha valami baj történik.

2024. febr. 15. 20:38
 14/16 A kérdező kommentje:
Holnap reggel az orvosnál kezdünk, hogy nézzen rá!
2024. febr. 15. 20:50
 15/16 anonim ***** válasza:

Ez a legjobb amit tehetsz.

Pici még.

2024. febr. 15. 21:19
 16/16 anonim ***** válasza:
Én pont kórház után betegedtem le nagyon. 39 fokos lázam volt 3 napig. A fiamnak kötőhártyagyulladáson kívül nem lett más baja, de ezt 1 hónapon belül kétszer elkapta. Ügyeleten adtak rá neki cseppet, ami hasznàlt mindkétszer. Én is maszkban voltam, de mint halottnak a csók. A másik fiam is pont előtte lett náthás,köhögött,láz és szintén kötőhártyagyulladás volt. Azt mondta a védőnő, hogy mivel anyatejes így az általam termelt antitestek átkerülnek a tejbe és nem kaphatja el, vagy ha el is kapná csak nagyon gyenge tünetei lennének.(második igaz lett)
2024. febr. 16. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!