Lehet baja a babának?
Sziasztok!
Ma 8 napos a kisbabám és én is és a férjem is lebetegedtünk. Nincs különösebb bajunk, csak folyik az orrunk és picit a hangunkon is hallatszik, hogy nem az igazi. Napok óta maszkban vagyunk, viszont tartok tőle, hogy elkapta a pici is. Nála egyenlőre annyit vettem észre, hogy amikor tüsszent akkor nyúlós zöld trutyi jön az orrából. Szerintetek ilyen helyzetben mit kell tenni? Gyerek orvosnál tegnap jártunk (bár nem emiatt mert csak ma vettem észre ezt a taknyolást), meghallgatta a tüdejét és nem mondott semmit. Gondolom észrevette volna ha valami baj lenne. Volt már valaki hasonló helyzetben, hogy sikerült lebetegednie egy újszülött mellett? Rettegek, hogy történik vele valami baj
Nem viszem, mert nem szörcsög, nem köhög, és nem folyik folyamatosan neki az orra ill. nincs bedugulva
Hiába, két véglet van.
Aki mindennél orvoshoz szalad, és aki az újszülött gyereket nem viszi betegséggel orvoshoz.
Majd ha rosszabb lesz és baj lesz, utána ne sírjál.
Én inkább elmennék, meg ha feleslegesen is mennék, minthogy utána a lelkemen száradjon ha valami baj történik.
Ez a legjobb amit tehetsz.
Pici még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!