Más babát is ennyire bánt a fogzás?
Honnan gondolod, hogy ezeknek a tüneteknek bármi közük lenne a fogzáshoz?
Az én kisfiam is sokat nyűglődött kb. 5-6 hónapos koráig, pedig a fogzás egyáltalán nem viselte meg, a kisőrlők pl. úgy bújtak ki, hogy fel sem tűnt, mert alul vártam, neki meg felül bújt előbb, véletlenül vettem észre, hogy már kinn voltak :)
Ezek a tünetek szerintem sem csak a fogzáshoz kapcsolodnak.
Inkább unatkozik, nem tudja mit szeretne, nem tudja kifejezni magát, ezért nyűgös
Ebből a tunetekbol csak a nyaladzasra mondanám, hogy fogzasi tünet.(mondjuk a gyerekeimnek nem folyt a nyaluk fogzaskor)
Anaftin helyett próbáld a Dologélt, szerintem sokkal jobb.
A nyüglődés ilyen korban normális, ezer oka lehet, amit nem tud elmondani. Fájhat valami a fogán kívül is, pocak, fázik, melege van, unatkozik, menne de nem tud, érdekli valami amit nem ér el, akármi gyakorlatilag.
Nyál is normális. Jobb lesz idővel. A mozgása meg rendben van, védőnő szólna ha valami nem stimmelne.
3 valaszával ugyanez a tapasztalat.
Kipróbáltuk 4 kenőcsöt, max a dentinox segít (durvább napon az sem)
Tegnapi éjjel volt eddig a legrosszabb, sajnos flamborint adtam mondom hátha, de semmit nem ért nálunk sem. Nurofen kellett vna lehet.
+1: lehet a fogzás miatti diszkomfort, akkor ujjad, hűthető rágóka, dentinox esetleg megnyugtatja. Ilyenkor látod h ezerrel rág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!