Váltsak tápszert? Két hónapos babám a kevés anyatej mellé Milupa Milumil HA Start Optima tápszert kap, azóta zöld, híg és bűzös a kakija. Napi 1-2-szer kakál, jól fejlődik, hízik, nem fáj a hasa.
Figyelt kérdés
Gyerekorvosnak mondtam, de nem tulajdonított neki jelentőséget.
Egyébként elsőnek Humana HA tápszert kapott, de nem ette, ezért váltottunk a Milupára. Emiatt gondolkozok, hogy érdemes e venni másfajtát.
2010. okt. 24. 15:47
1/5 anonim válasza:
Az én kisfiam is azt eszi, most 4hós!Neki sötét zöldes a kakája, de annyira nem híg, inkább olyan krémes állaga van!Szintén 1-2 alkalommal van kaka!
2/5 anonim válasza:
A zöldes kaki általában a túlevésre utal. Szerintem próbáld meg egy kicsit csökkenteni az adagot, mert a tápszernél nem mindig érzik a pontos mennyiséget. Ha kér még, azt úgyis látni fogod, de egyébként nagy probléma nincs, ha a pocija nem fáj.
3/5 A kérdező kommentje:
Túletetve tuti nincs, mert mérem is, meg ő is keményen jelez, amikor már nem kell neki. A súlya szerinti napi kiszámolt adagja éppenhogy megvan, de általában kevesebbet eszik.
Tehát akkor azt vettem ki a két válaszból, hogy ne erőltessem a váltást.
Ha még van valakinek hasonló tapasztalata, szívesen venném.
Az eddigi válaszokat nagyon köszönöm, minden jót!
2010. okt. 24. 17:15
4/5 anonim válasza:
milupa ha startot eszik a kislányom is ( 3 hos) és neki is néha higabb és zöldes a kakija. a tápszer dobozára rá van irva hogy mivel hipoallergén jellegű ezért okozhat ilyen tüneteket. szerintem az orvos is ezért nem igazán mondott rá semmit. teljesen természetes nyugodj meg.
5/5 anonim válasza:
A HA tápszerektől is zöld szokott lenni a kaksi. Nekünk is olyan volt, ahogy váltottunk simára, nem volt zöld, pedig ugyanannyit evett belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!