Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 honapos kisfiam 2 napja...

10 honapos kisfiam 2 napja utogeti finoman a fejet a kisagy racsaba, falba vagy epp ahol eleri. Ezt miert csinalja? Valakinek ilyesfajta tapasztalata?

Figyelt kérdés
Amugy teljesen egeszseges vidam boldognak tuno baba. Arra gondoltam hogy faradt ilyenkor de epp ma ebredes utan is csinalta szoval ez kilove. Esezleg szenved unatkozik ilyenkor? De igy?
2009. jan. 4. 13:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Azt olvastam, hogy akkor csinálnak ilyesmit, ha fáradtak, ez segíti őket az elalvásban. Akkor van probléma, ha annyira erősen csinálja, hogy már fáj neki. Ilyenkor azért okoz magának fájdalmat, hogy az elterelje a figyelmét valamiről, ami nagyon idegesíti. (fény, hang, bármi) Ilyenkor ki kell tapasztalni, hogy mi zavarja. Ezt csak olvastam, nincs tapasztalatom. Remélem, hamar elmúlik, minden jót!
2009. jan. 4. 15:41
 2/6 A kérdező kommentje:
koszonom:(
2009. jan. 4. 21:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Az én babám is 10 hós és ugyan ezt csinálja néha. Nála az egyik kedvenc a radiátor amikor nem fűt. Szerintem ezt azért csinálják mert tetszik nekik a hang amit produkálnak vele. Most van náluk az az időszak amikor minden hang érdekes és tetszik nekik. Nemsokára el fog múlni és abba fogják hagyni ne aggódj.
2009. jan. 4. 21:44
 4/6 anonim ***** válasza:
a családunkban az unokatesóm is és az öcsém is ezt csinálták kiskorukban, elég sokáig. Mindkettő szembetegséggel született, azt mondta a gyerekszemész, hogy ez nagyon gyakori szembeteg gyerekeknél. Ez csak a személyes tapasztalat, lehet más oka is.
2009. jan. 4. 21:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is szokta néha ezt csinálni. (Ő még csak 8 hónapos.) Először én is meglepődtem és aggódtam egy kicsit, de azóta olvastam, hallottam mástól is.
2009. jan. 4. 22:31
 6/6 A kérdező kommentje:

Koszonom! Nyugtato hogy mas baba is produkal ilyet:)

Mindjart a legrosszabbra gondoltam...:(

2009. jan. 5. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!