Két eves kislányom már-már beteges szinten ragaszkodik hozzam mióta elkezdte a bolcsit. Meddig normális ez?
Ugyan ez.
Nekem novemberbe kezdte a bölcsit, kb december ota megy ez.
Konkrétan semmit. De szó szerint semmit nem tudok tőle. A bölcsibe elvan, szereti. De ahogy kilép, vége.
A pláne, mellette van egy 4évesem. Ha a nagy csak rám néz, kiborul a kicsi. Ordít vele, hogy enyém anyám, na meg üti.
Én kezdek beleőrülni 🙈
Képzeld magad a helyébe. Eddig 0-24ben veled volt, csak vele foglalkoztál. Most gondolom vissza mentél dolgozni, ő a napja nagy részét idegenek közt tölti, napi pár órát van veled, te esetleg akkor főzöl , pakolsz, akkor sem csak vele foglalkozol. Hétvégén próbálod utolérni magad, megint nem vele vagy.
Ez teljesen természetes, mi beszoktatáskor el is szoktuk ezt mondani, hogy valószínű pár hónapig anyuka még vécére sem fog tudni menni nélküle. Ez addig fog tartani míg teljesen be nem szokik, és nem érzi magát a bölcsiben teljesen biztonságban. Hogy ez mikor jön el, megjósolhatatlan. Lehet 1 hónap múlva, lehet soha. A betegsegek pedig csak rontanak a helyzeten. 12 évet dolgoztam bölcsiben, tapasztalatból írtam. Kitartás, neki még nehezebb, mint neked
Köszönöm szépen a válaszokat!
Megpróbálok nagyon türelmes lenni, persze, ez a bolcsi dolog biztosan egy óriási váltás neki, és o alapból egy érzékenyebb kislány.
Csak tényleg olyan jó volt hogy pont eljutottam oda, hogy Jajj, de jó, kis ügyes, mással is elmarad, kicsit nagyobb “szabadságom” lesz így, nem kell annyira kötötten szervezni a programokat (azt a nagyon keveset ami van), fellélegeztem, erre pont az ellenkezője történt :/
Remelem az idő megoldja majd hamarosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!