Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj az, hogy a 11 hetes babam...

Baj az, hogy a 11 hetes babam ulni akar?

Figyelt kérdés
Ha az olemben van( en hatra dolve ulok ), arccal kifele, felemeli a felsotestet es ugy akar nezelodni. Magatol emelkedik fel ...
2010. okt. 24. 10:18
 1/5 anonim ***** válasza:
szia amit magátol csinál az nem baj! :)) erős kisbaba!!
2010. okt. 24. 10:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Azért óvatosan.szerintem gyerekorvost kérdezd meg.én úgy hallottam,hogy nem tesz jót a gerincenek
2010. okt. 24. 10:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen az igaz, hogynem baj ha magától csinálja, de ez még nagyon korai. Mondjuk az öledben sem kéne még ültetned, nem tesz jót a gerincnek. 2 hónapos babaának még feküdnie kell, az egy dolog, hogy érdeklődik és emelkedne fel de akkor vegyél neki játszószőnyeget azon hanyatt fekve a babák általában elvannak sokáig, nézegetika lógó játékokat.
2010. okt. 24. 10:57
 4/5 anonim ***** válasza:
hát már bocs de 3 honapos lesz 1 hét mulva!!!!!!
2010. okt. 24. 13:07
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Valóban nem baj,ha magától csinálja.De ezt nem magától csinálja,mert már eleve döntve van az öledben és csak rádolgozik.Ha vízszintben lenne,úgy ülne fel,akkor csinálná magától.
2010. okt. 24. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!