Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért sír, ha mosogatok?

Miért sír, ha mosogatok?

Figyelt kérdés
1 éves a lányom, és kb. 2 hónapja akármikor elkezdek mosogatni, bebújik a lábam közé és sír. egészen addig sír, míg abba nem hagyom a mosogatást, utána mintha mi sem történt volna. Próbáltam már magam mellé venni etetőszékbe, hogy lássa mit csinálok, énekelek, táncolok neki közben, semmi... Volt, hogy Apával játszottak, meghallotta, hogy elkezdtem mosogatni, otthagyta Apát is meg a játékookat is és kijött sírni. De elég ha kezembe veszem a szivacsot, már rákezdi. Más házimunkánál, vagy főzésnél nem csinálja ezt, csak a mosogatásnál. Elég gáz, mert amikor alszik nem tudok mosogatni, mert a konyha közvetlenül a szobája mellett van, felébredne. Ha ébren van, akkor meg azért nem tudok... Volt már valaki hasonló helyzetben? Mit tettetek?
2010. okt. 23. 21:08
 1/9 anonim ***** válasza:

:) Jó a kérdés.

Kisfiam 17 hónapos, és ugyanezt csinálja. amint mosogatok, bújik a lábam közé, és addig sír, amíg föl nem veszem. Hogy miért? Hát én sem tudom....

2010. okt. 23. 21:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Enyém is csinálta egy éves kora körül. Sőt, még a nadrágomba is kapaszkodott, és húzott lefelé. :) Sztem az volt a gondja, hogy nem látta, mit csinálok (a mosogató magasan van), és sokáig álltam ott. Amig más konyhai munkánál ugye arrébb-arréb lépsz néha, a mosogatónál huzamosabb ideig állunk, és addig sem vele foglalkozunk. Elmúlik hálisten ez a korszak is. :) Tartsatok ki! (Nálunk most vasalni nem lehet, ha ébren van...) 2 éves.
2010. okt. 23. 21:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Érthetetlen dolgoktól félnek a kicsik.Az én 1 éves fiam az egyik este meglepő módon elkezdett üvölteni,mint utólag kiderült,az imádott zenélő forgója miatt,ami a szekrénye fölé volt csíptetve.Ordít,ha meghallja a hangját is,pedig picinek nagyon szerette.Vmit beleképzelhetnek a szituációba,tárgyakba,cselekvésekbe,nagyjából mint a "Nicsak ki beszél még?" -ben,az élénk kis képzeletükkel..:)
2010. okt. 23. 21:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Egy éves lányom dettó.Biztos azért,mert elfordulunk és ők kirekesztve érzik magukat meg nem is látják,hogy mit csinálunk csak azt,hogy ők ebben nem vehetnek részt.
2010. okt. 23. 22:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Azt senki nem próbálta, hogy mi van, ha apa mosogat? Lehet érdemes lenne!
2010. okt. 24. 00:04
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat. Látom, más is jár hasonló cipőben :)

Utolsó hozzászólónak: Apa késő este ér haza, általában fürdetésre. Naponta 2x-3x mosogatok, ha ezt mind este, tök fáradtan, fürdés előtt mosogatja el, akkor éjfélig ott áll a mosogató mellett... Sajnos ez nem megoldható. De köszi az ötletet :)

2010. okt. 24. 00:07
 7/9 anonim válasza:
Szereld le a vízcsapról a szűrőt. A gyerekek 24 Khz-t is meghallják, és a szűrő tud ilyen frekvencián nagyon kellemetlen hangot kiadni. A felnőttek nem hallják már, így nem is zavarja őket.
2010. okt. 24. 01:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a hangja zavarja, olyan frekvencián szólhat, ami bántja a fülét. Kisfiam a hajszárítótól és a morzsaporszívótól lesz kész, nekiáll sikítozni (13 hónapos). Egyébként barátnőm kisfiának volt 1 éves kora körül egy olyan időszaka, hogy bármilyen gépet elindítottak, bármilyen nagyobb zaj volt a közelében, nekiállt sírni, mert mindentől megijedt, szinte vigasztalhatatlan volt. De pár hónap alatt elmúlt.
2010. okt. 24. 08:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem is csinálja,húz el onnan,mert nem vele foglalkozok, apánál is megcsinálja ugyanezt.
2010. okt. 25. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!