Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy adagoljam a Gripe Water-t...

Hogy adagoljam a Gripe Water-t? Meddig lehet adni folyamatosan?

Figyelt kérdés
2009. jan. 4. 10:40
 1/2 anonim ***** válasza:
adhatot bármeddig folyamatosan én minden kajálás után adtam neki két kiskanállal. az tájékoztatóra az van irva hogy 5ml de egy kiskanál nem felel meg annyinak, hanem kettő. lemértem. amugy nagyon jo a szer.
2009. jan. 4. 12:48
 2/2 anonim ***** válasza:

szia! én beletettem a tápszerébe. az adag 5 ml, azaz 1 teáskanál/etetés - én is fél órát bújtam a netet, hogy kiderítsem, pontosan milyen kanállal kell, mert a tájékoztatóra csak kiskanál volt írva.

nekünk is bevált kb. 2 hétig, aztán nem hatott, nem tudom miért. de az első alkalommal valóságos áldás volt, mert a fiam két heti görcstúra és alváshiánby után szinte egy egész napot átaludt tőle.

a védőnő azt mondta, bármeddig használható, sőt, ha szopizik a kicsid, te is ehetsz kapros dolgokat, mert az is segíti a görcsoldást és az emésztést!

2009. jan. 4. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!