Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 12 hetes körüli babátok...

12 hetes körüli babátok mennyit van el magában? El tudja magát foglalni egyedül? Mennyi ideig?

Figyelt kérdés
az én babámat max 10 percig köti le valami, pl. a keze, pl a játszószőnyeg, pl a forgó. aztán már nyűgösködik is. nem kéne már többet foglalkoznia egyvalamivel?
2010. okt. 23. 18:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Az én picim 20-30 percet van el magába ,de kipróbáltam,hogy beleteszem a bébi hordozóba és kiviszem magammal oda ahol én vagyok és tök jól elvan a lényeg,hogy láson és néha beszéljek hozzá így van,hogy 1 órát is elvan.Ha a játszó szőnyegre teszem minden másnap cserélem a játékokat rajta így mindig van mit nézni és így ott is jól elvan.
2010. okt. 23. 21:05
 2/12 A kérdező kommentje:
azt tapasztaltam hogy még a délelőtti órákban jól elvan, van hogy elhintázik egy órát is, nézeget, bealszik, felébred, nézeget stb. de délután már ez nem működik nála. este meg aztán öt perc és már sír is.
2010. okt. 24. 08:48
 3/12 A kérdező kommentje:
ja, volt hogy bébihordozóban bevittem a fürdőbe, hogy hajat mossak, mutattam neki hogy folyik a víz stb. addig volt nyugton amig samponos nem lett a hajam. utána meg végigbömbölte a mosást, de hát nem tudtam abbahagyni ugye.... pedig a fürdőben lett volna mit néznie, de nem érdekelte semmi.
2010. okt. 24. 08:49
 4/12 anonim ***** válasza:

Az mit jelent,hogy"bealszik"???Ott a játékai között elszunyókál??Azt mondod,hogy hintázik,nézelődik,1 órát is el van!Hát ekkora babának ennyi ébren lét és ennyi inger pont elég,hogy elfáradjon,ilyenkor vidd el aludni!Teremts neki nyugodt környezetet:vidd el a kiságyába,húzd le a redőnyt,legyen csönd és akkor nyugodtan kitudja aludni megát!A délelött azért jobb mert éjszaka kialudta magát és ki van pihenve,délutánra viszont már elfárad azért nincs el egyedül,azért nyűgössebb!Az én kisfiam ennyi idősen pont bő 1 órát,másfelet bírt fent lenni,elkezdett nyügizni,elkezdtem neki énekelgetni,felvettem simogattam,felhúztam neki egy nyugtató zenét(tehát a lényeg,hogy a sok ingert kitudja zárni és kellőképpen ellazuljon az elalváshoz)és elvittem aludni!Szinte mindíg aludt bő órát,másfelet(tehát a következő etetésig)és ez gyakorlatilag így követte mindíg egymást:alvás,evés,játszás!Nállunk ez most is így van csak ő már több időt tud fent lenni(kb 2-2,5 óra)de ő már 5,5 hónapos!

Szóval szerintem nem az a baj,hogy nem bír elleni egyedül hanem már fáradt!Remélem tudtam segíteni és,hogy nem tűntem okoskodónak!

2010. okt. 25. 14:02
 5/12 A kérdező kommentje:
bealszik=elalszik. és a hintában teszi ezt. Igen, délutánra fáradtabb ez tény. Nappal a kiságyában max félórát alszik és felébred, le kell vinnem hogy egy jót aludjon a levegőn. igazábol arra vagyok kíváncsi, hogy egy ennyi idős baba, ha leköti vlami pl játszószőnyeg, mennyi idegig tud rá figyelni, mennyi ideig érdekli? mert az enyém 10 perc alatt megun mindent.
2010. okt. 25. 14:26
 6/12 anonim ***** válasza:
A 14:02válaszolónak teljesen igaza van,az én babám 3hós,és két és fél hónapig semmit nem aludt nem érdeklte semmi,miután rájöttem,hogy azért nyügi mert bizony álmos,én ilyenkor elsötétitek,csend van és pár perc simogatás után alszik is,reggel is visszaalszik,a levegőn is alszik,és délután is alszik.Este 5és 8között viszont fent van!Talán éppen azért alszik reggel 6ig,mert nagyon elfárad:)
2010. okt. 25. 15:41
 7/12 anonim ***** válasza:

most is a játszószőnyegen van:)

13hetes nézelődik, bámészkodik, néha kicsit nyekereg de nem rohanok egyből oda:)

már 45perce ott játszadozik.

közben egy kicsit pesztrálja a 2éves nővére:)

2010. okt. 25. 16:05
 8/12 A kérdező kommentje:
de jo neked... szörnyen hisztis ma is az enyém. nem érdekli a szőnyeg, a hinta, semmi... már kivagyok, folyton sír
2010. okt. 25. 16:49
 9/12 A kérdező kommentje:
most ettünk. mindjárt sötétítek, lerakom. kíváncsi vagyok mi lesz
2010. okt. 25. 16:52
 10/12 A kérdező kommentje:
20 perc küzdés, egyre hangosabb üvöltés, kivettem
2010. okt. 25. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!