12 hetes körüli babátok mennyit van el magában? El tudja magát foglalni egyedül? Mennyi ideig?
Az mit jelent,hogy"bealszik"???Ott a játékai között elszunyókál??Azt mondod,hogy hintázik,nézelődik,1 órát is el van!Hát ekkora babának ennyi ébren lét és ennyi inger pont elég,hogy elfáradjon,ilyenkor vidd el aludni!Teremts neki nyugodt környezetet:vidd el a kiságyába,húzd le a redőnyt,legyen csönd és akkor nyugodtan kitudja aludni megát!A délelött azért jobb mert éjszaka kialudta magát és ki van pihenve,délutánra viszont már elfárad azért nincs el egyedül,azért nyűgössebb!Az én kisfiam ennyi idősen pont bő 1 órát,másfelet bírt fent lenni,elkezdett nyügizni,elkezdtem neki énekelgetni,felvettem simogattam,felhúztam neki egy nyugtató zenét(tehát a lényeg,hogy a sok ingert kitudja zárni és kellőképpen ellazuljon az elalváshoz)és elvittem aludni!Szinte mindíg aludt bő órát,másfelet(tehát a következő etetésig)és ez gyakorlatilag így követte mindíg egymást:alvás,evés,játszás!Nállunk ez most is így van csak ő már több időt tud fent lenni(kb 2-2,5 óra)de ő már 5,5 hónapos!
Szóval szerintem nem az a baj,hogy nem bír elleni egyedül hanem már fáradt!Remélem tudtam segíteni és,hogy nem tűntem okoskodónak!
most is a játszószőnyegen van:)
13hetes nézelődik, bámészkodik, néha kicsit nyekereg de nem rohanok egyből oda:)
már 45perce ott játszadozik.
közben egy kicsit pesztrálja a 2éves nővére:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!