Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől lehet száraz a 8,5 hós...

Mitől lehet száraz a 8,5 hós babám arca?

Figyelt kérdés
Az egyik oldalon szárazabb (mindkét oldalon száaz egyébként) és sokszor pirospozsgás is azon a területen. Kenem neki a gyógyszertári fürdetőkrémmel, mit tehetek még és mire gondoljak, mitől lehet? Köszönöm! Sokmindent eszik már, de még anyatejes is fele-fele arányban.
2009. jan. 4. 08:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Attól is lehet száraz, hogy kint nagyon hideg van, és emiatt csökken a bőrben a hidratáció szint. Nem jó ha fürdetőkrémmel kened, hiszen ez tisztításra alkalmas, nem egy ápolószer, nem szívódik fel a bőrbe. Ha egy jó krémet szeretnél, amiben nincs színezék,illatosító akkor vegyél patikában Physiogel nevű krémet. Ez hypoallergén, én pl. mindig ezt használom, mert mást nem bír a bőröm, és a babáknak is ajánlják. Remélem, segítettem.

Egy kozmetikus anyuka

2009. jan. 4. 10:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia! Én is a fürdetőkenőccsel kenem a babám (5 hós) arcát. Nekünk a Dr. néni mondta, hogy ezt használjuk testápolónak is. Sztem jó. Mivel nagyon folyik a nyála, ezért könnyen kiszárad újra és újra.
2009. jan. 4. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!