Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kiütés miatt mentünk az...

Kiütés miatt mentünk az orvoshoz, megvizsgálta, és véranalízisre küldte. Ti elvinnnétek, hogy vegyenek vért? 8 hónapos.

Figyelt kérdés

Egy el nem múló kiütés van az arcán, de az orvosnő alaposan megvizsgálta. Semmi mást problémát nem talált.

Megkérdezte , hogy ha kapott már májat, húst. Azt mondtam, hogy húst csak egyszer. ÉS akkor mondta, hogy el kell vinni, hogy vegyenek vért tőle, hogy lássák, hogy mekkora a vasszint a szervezetben. Felírta a papírra azokat az analíziseket, amik az arcával kapcsolatosak, de azok olyanok, hogy csak el kell érinteni az arcát. Viszont a véranalízisre, nem tudom, hogy mit mondjak. Ti vittétek a babátokat ennyi idősen?

jan. 25. 08:54
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Aggaszt, mert meg kell szúrják. Az oltást amikor kapja, sokszor úgy sír, hogy már hangja sincs.

Ételallergiát még nem néztek.

Eddig antibiotikumos kenőccsel kellett kezeljem (dermatológus mondta, ekcémának tekintette), mondta a gyermekorvos, hogy többet ne kenjem, várjak 10 napot és utána csináltassam meg a mintát a kiütésből.

jan. 25. 11:04
 22/26 anonim ***** válasza:
87%
Persze, hogy vinném. Ha valami nagy beavatkozásról lenne szó és kételkednék, akkor kikérném egy másik orvos véleményét. De egy vérvétel messze nem az a szint.
jan. 25. 11:06
 23/26 anonim ***** válasza:
71%

Atya ég...😂 Felsz a síró gyerekedtől, vagy mi van?

Tudod te, hogy a vasszegénység mennyire negatívan hat pl. az agyfejlődésre? Jó, mondjuk ez költői kérdés volt, mert te honnan is tudnád?!

jan. 25. 11:23
 24/26 anonim ***** válasza:
87%
Majdnem mindegyik sir ha szurit kap, ez van. Most azert ne kapjon, mert elsirja magat??
jan. 25. 11:41
 25/26 anonim ***** válasza:
85%

Vannak bajok kérdező,bocsi. :( Nem is írom le mit gondolok,egy két anya átesett a ló túloldalára...

Persze,hogy elvinném. Nem lumbálás ez....

Analízisen meg felröhögtem. Nem vérvétel?

jan. 25. 12:12
 26/26 anonim ***** válasza:
94%

A nehezen gyógyuló sebek, kiütések hátterében (főleg ha minden nem külső vizsgálat negatív) sok esetben gyulladás vagy góc van. Az orvos azért utalt be, mert ha ilyen van, akkor a vérben emelkedett lesz a CRP, amiből következtetni lehet a gyulladásra.

Tudom, hogy rossz ahogyan sír, de mire hazaértek el is felejti. Nem vagy ettől rossz anya, én megértelek. De ebben a helyzetben az a legrosszabb, ha nem viszed el. Hamar túlestek rajta meglátod

jan. 25. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!