Kiütés miatt mentünk az orvoshoz, megvizsgálta, és véranalízisre küldte. Ti elvinnnétek, hogy vegyenek vért? 8 hónapos.
Egy el nem múló kiütés van az arcán, de az orvosnő alaposan megvizsgálta. Semmi mást problémát nem talált.
Megkérdezte , hogy ha kapott már májat, húst. Azt mondtam, hogy húst csak egyszer. ÉS akkor mondta, hogy el kell vinni, hogy vegyenek vért tőle, hogy lássák, hogy mekkora a vasszint a szervezetben. Felírta a papírra azokat az analíziseket, amik az arcával kapcsolatosak, de azok olyanok, hogy csak el kell érinteni az arcát. Viszont a véranalízisre, nem tudom, hogy mit mondjak. Ti vittétek a babátokat ennyi idősen?
Aggaszt, mert meg kell szúrják. Az oltást amikor kapja, sokszor úgy sír, hogy már hangja sincs.
Ételallergiát még nem néztek.
Eddig antibiotikumos kenőccsel kellett kezeljem (dermatológus mondta, ekcémának tekintette), mondta a gyermekorvos, hogy többet ne kenjem, várjak 10 napot és utána csináltassam meg a mintát a kiütésből.
Atya ég...😂 Felsz a síró gyerekedtől, vagy mi van?
Tudod te, hogy a vasszegénység mennyire negatívan hat pl. az agyfejlődésre? Jó, mondjuk ez költői kérdés volt, mert te honnan is tudnád?!
Vannak bajok kérdező,bocsi. :( Nem is írom le mit gondolok,egy két anya átesett a ló túloldalára...
Persze,hogy elvinném. Nem lumbálás ez....
Analízisen meg felröhögtem. Nem vérvétel?
A nehezen gyógyuló sebek, kiütések hátterében (főleg ha minden nem külső vizsgálat negatív) sok esetben gyulladás vagy góc van. Az orvos azért utalt be, mert ha ilyen van, akkor a vérben emelkedett lesz a CRP, amiből következtetni lehet a gyulladásra.
Tudom, hogy rossz ahogyan sír, de mire hazaértek el is felejti. Nem vagy ettől rossz anya, én megértelek. De ebben a helyzetben az a legrosszabb, ha nem viszed el. Hamar túlestek rajta meglátod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!