Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Chia puding 8-9 hónapos babának?

Chia puding 8-9 hónapos babának?

Figyelt kérdés
2024. jan. 22. 17:26
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
A chia pudingba mandulás tejet tettem volnax úgy írja az interneten, hogy az 11 hónaptól adható
2024. jan. 22. 18:28
 12/19 anonim ***** válasza:
77%
Nyugodtan kostoltathatsz vele olyat amit ti is észtek(ne fozz túl fűszeresen,és nem a bab meg a kínai kajakra gondolok értelemszerűen )
2024. jan. 22. 18:52
 13/19 anonim ***** válasza:
51%
En mondok egy otletet: ne kovesd ezt az idiota orvosi javaslatot, mert akar meg karos is lehet!
2024. jan. 22. 18:57
 14/19 anonim ***** válasza:
54%
Válts orvost sürgősen.
2024. jan. 22. 19:36
 15/19 anonim ***** válasza:
78%

Én magát a China magot nem adnám pici gyereknek.

Sokan nem tudják, de a túlzásba vitt fogyasztása emésztőrendszeri problémákhoz vezethet. A túl sok rost fogyasztása megterheli a szervezetet, ami alhasi, valamint szélgörcsök, illetve hasmenés formájában nyilvánul meg.

Kereszt allergiát is okozhat.

Amellett 1 éves kor alatt nem is igen ajánlott. Nagyon oda kell figyelni, mert ha nem jól dagad meg, meg is fulladhat tőle.

2024. jan. 22. 19:56
 16/19 anonim ***** válasza:
70%
China 🫣🤣🤣 bocsánat, fáradt is vagyok, és a telefon is önálló életet él. 🤭 Szóval Chia mag
2024. jan. 22. 20:03
 17/19 anonim ***** válasza:
26%
Chia mag miatt nem adnék neki. Amúgy a probléma többi részét nem értem. Mi sem eszünk tejet, tejterméket, és még nem haltunk éhen. Van egy csomó értelmes kaja. Hús, hal, zöldség, gabona, álgabona félék, stb. Ilyen nevek alatt futnak, nézz utána. Add azt neki kóstolni, amit ti is esztek. Nyilván ésszerű kereteken belül.
2024. jan. 22. 20:38
 18/19 anonim ***** válasza:
Az orvosod egy idióta. Nézz utána a 2019-es Emmi ajánlásnak! Az a legfrissebb. NINCS benne ilyen baromság
2024. jan. 22. 20:44
 19/19 anonim ***** válasza:
53%

Az oke 17-es, hogy te mar nem eszel, de nyilvan nem volt ez mindig igy.

Tejtermek nelkul is tokeletes eletet lehet elni, de az a problema, hogy a gyerek leghamarabb ovodaban biztosan talalkozik vele az etkezese soran. Vagy ha bolcsis lesz, akkor mar ott.

Es ha elotte nem lettek bevezetve az allergenek, soha eleteben meg nem evett, az okozhat problemakat.

2024. jan. 22. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!