Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Férfiként nem annyira késő...

Férfiként nem annyira késő 40-45évesen gyereket vállalni?

Figyelt kérdés
még belefér?
2024. jan. 17. 18:30
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
62%

Nem. Én 42 éves NŐ vagyok és most várom az első és utolsó gyerekem. Apám korán vállalt, 31 évesen meghalt. Nagyanyám még él, 82 lesz. Nem vagyunk korán haló család. (Apám nem betegségben halt meg.)

Múltkor láttam egy 60 éves ismerősömet(nő) szaladni az unokája után. Maratont fut nő, csupa izom. Persze, nem azt akarom mondani, hogy az ideális kor gyerekvállalásra 57 év 🤣De ahogy az unokája után tud futni, a saját gyereke után is menne. Én is sportoltam. Most veszélyeztetett terhesként nyilván nem, de szülés után fogok. Nem kell 50 évesen járókerettel járni. Életmód kérdése. Láttam nem egy 120-150 kilós fiatal anyukát/apukát. Ők, hogy futnak a gyerek után? Apuka hogy focizik vele? Értük valahogy mégse aggódik soha senki.

2024. jan. 18. 00:17
 22/25 anonim ***** válasza:
A kor csak egy szám, szerintem onnan közelítsd meg, hogy hogyan érzed magad. Ismerek olyan 30-ast aki levan öredve, elvan hízva, kivan égve, meg ismerek fitt, sportos 50-es pasit is. De ha leöregve érzed magad, még mindig tudsz életmódot váltani. Egészségesen étkezni, mozogni, kerülni a stresszt, kiegensúlyozottan élni. Mi lenne ha úgy élnénk mint afrikában hogy nem tudják a korukat csak figyelik a testüket?!
2024. jan. 18. 07:55
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

20-as! Először is, nem lehet tudni h hány éves koráig fog élni a férjem, simán elélhet akár 90 éves koráig is. De egyébként sem kortól függ, hogy valaki mennyire jó apa. Az én apám például 22 éves volt mikor születtem, egyéves voltam amikor lelépett, azóta sem láttam, szóval csak azért mert fiatal valaki, még nem biztos hogy jó apa is. Az én férjem mindent megad a kisfiunknak, szeretetben neveljük, rengeteget foglalkozunk vele, jó anyagi körülmények között élünk. Ha netán hamarabb menne is el a férjem, a fiam akkor is arra fog emlékezni hogy milyen jó volt a vele töltött idő.

Kérdező, ez egy olyan dolog, ami tőled függ, látod van aki óckodik tőle, es van akinek bejött mint pl. mi. Ha te szeretnél gyereket, akkor hajrá, még semmiről nem késtél le:)

19es

2024. jan. 18. 08:12
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Szia! A férjem 48 volt mikor tavaly megszületett a második gyerekünk.Nagyon jó apuka! Vágjatok bele nyugodtan. Ne foglalkozzatok más véleményével. A mai világban nagyon kitolódtak a korhatárok.35 évesen az egyik legfiatalabb anyuka voltam az osztályon…
2024. jan. 18. 11:11
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Én erre annyit mondok, anyósom 21 évesen szülte férjem. 50 éves szülinapját ünnepeltük augusztusban, nagy buli volt. Rá két hétre agyvérzést kapott és azonnal meghalt. 15 perc alatt ott volt a mentő! Egy egészséges, kiegyensúlyozott, kedves, aktív nő. Az unokáját sem élte meg. (Ez 3 éve volt)
2024. jan. 20. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!