Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi időközönként jönnek a...

Mennyi időközönként jönnek a fogacskák? És meddig tart a fogzás?

Figyelt kérdés
A babám első 2 foga egyszerre jött ki a 6. hónapban. Aztán volt 2 hét nyugalom, majd jött a következő kettő. 2 (!) nap nyugalom után látom, hogy jön neki még kettő. Nem tudtam, hogy ilyen sűrűn jönnek a fogacskák. Ez így lesz, amíg mind ki nem jön? És ez meddig tart? Nem eszik, alig alszik már 1 hónapja. Az alvási szokásait már tuti tönkretettem az állandó ringatással, meg ciciztetéssel. De a kúp meg a Dentinox nem használ.
2009. jan. 3. 22:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
szia azok nekünk se voltak jók csak a nurofen ilyenkor kapata 5 napig esténként csak...saját tapasztalat...nekünk 7 hósan jött 2 alsó majd kb 2 hét s két felső is...aztón jöttek minden hónapban egy évesen épp 8 foga volt...majd fél év szünet....másfél évesen jöttek kisörlők,s szemfogak két -három hónap alatt mind s azóta 9 hónapja megint semmi...még 4 nagyörlő hiányzik, 26 hósak vagyunk s semmi jel....
2009. jan. 3. 22:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
ui első vagyok....ja legfontosabb h már kisörlőknél s szemfognál volt borostyánlácunk s nagyon nagyon jó, semmi baj nem volt fogzással....sokkal hamarabb lehetett volna már
2009. jan. 3. 22:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi is ilyesvalami cipőben járunk.A kicsilányom most múlt 7 hós és már 7 foga van .Ez ugy 7 hét alatt jött ki neki mind.Mi is szenvedünk az alvással-eddig egész éjszakát átaludta 2 hetes kora óta,most nem,bár 10-szer felkel:(

Az eddig jó evő csemetém kevesebbet is eszik....

MAJD CSAK ÁTESÜNK RAJTA ÜDV,KITARTÁS

2009. jan. 3. 23:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Mi az a borostyánlánc? A babára rakod? Nem gabalyodik bele?
2009. jan. 3. 23:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem, semmi baja tőle, csak jobbat alszik és nem viseli úgy meg a fogzás. Fel sem veszi, hogy a nyakában van, max akkor ha látja, amikor fürdéskor leveszem a nyakából. Legalábbis az én kicsimet nem. Ha van egy kis hőemelkedés nurofen, eténként, hébe-hóba.
2009. jan. 4. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!