Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hónapos korában kezd egy...

Hány hónapos korában kezd egy baba önállóan enni?

Figyelt kérdés

Arra vagyok kíváncsi, hogy mennyi idős korában képes egy baba arra, hogy önállóan egyen egy tányérból kanállal. Valamint arra is, hogy ehhez mennyit (hány hónapot) kell egyedül próbálkoznia.

(Nem arra gondolok, hogy mikortól AKAR önállóan enni, mert ezt ugye néhány eleven baba már 6 hónaposan is szeretné, hanem arra, hogy mikortól TUD segítség nélkül enni.)

2009. jan. 3. 22:27
 1/1 anonim ***** válasza:
nekem kisfiam másfél évesen tudott...de igen kb egy évesen akart már egydül enni s mindig adtam neki is kanalat h próbálkozzon...most 26 hós s tényleg korához képest gyönyörűen eszik egydül kér villát amihez kell stb:)megdönti a tányért h jobban kikanalazza levest:)persze van h mellémegy néha de gyakorolni kell
2009. jan. 3. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!