Melyik név illik jobban össze?
Figyelt kérdés
Nem igazán jutunk dülőre. Panna nevet nem adtam volna, vagyis nem gondoltam rá,de mivel van két nagy tesó, amióta tudjàk , hogy kislàny csak így hívják. már a családban is hallom , hogy Panninak hívják. Nekem ami tetszik Olívia , Natália , Izabella. Tetszik még a Léna , Zorka , Eliza, Szonja de Pannával nem tudom elképzelni őket.2024. jan. 15. 20:19
A kérdező szavazást indított:
Olívia Panna
Olívia Szonja
Natália Panna
Izabella Zorka
37 szavazat
1/8 anonim válasza:
Én a Léna Pannát el tudnám képzelni, persze vezetéknévtől is függ.
2/8 anonim válasza:
Talán az Izabella Zorka, a többi nagyon erőltetett.
3/8 anonim válasza:
Az összes erőltetett, unalmas, és a dupla név már amúgy is kezd nagyon sablonos lenni.
4/8 anonim válasza:
Add neki az Annát, úgyis annak a becézése a Panni. Azt lehetne kombinálni a neveiddel, pl Anna Léna, Anna Zorka.
5/8 anonim válasza:
Pannát semmiképp nem adnám, gondolj arra hogy egyszer felnőtt lesz.
Ezekből az Olívia Szonja, vagy Olívia Léna
6/8 anonim válasza:
A Panna becenév és abszolút nem illik össze egyik felsorolt névvel sem. Amúgy meg bárkit lehet Pannanak becezni, tökmindegy mi a hivatalos neve
7/8 anonim válasza:
Amihez menne a Panna:
Panna Natasa
Panna Olivia
Panna Izabella
Szép még:
Olivia Léna
Annával:
Anna Olivia
Anna Izabella
Anna Eliza
8/8 anonim válasza:
Szonja Izabella?
Ez szerintem jol hagzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!