Első repülőút 5 hónapos babával?
Sziasztok, aki repült már kisbabával, leírná a tapasztalatait? Mit kell vinni, mire figyeljek stb?
Nem hosszú repülőút lesz, csak másfél óra hossza.

Röhöghetsz, de nem biztos hogy más is ennyire viccesnek találja majd, ha egy pár hónapos gyerek üvölt mellette több órán át.
Nekem sem tetszene, de lehet hogy pár évvel ez előtt neked sem tetszett volna hasonló helyzet.

A legnagyobb nehézség, hogy az öledben kell, hogy "üljön" minimum fél-fél órát felszálláskor/leszálláskor, amikor még valószínűleg nem is tud ülni.
Kivéve: ha veszel neki saját helyet és felviszel neki egy légitársaság által elfogadott márkájú autósülést.

Egy hònapos gyerekkel repültünk. Pelus, ruhapelus, vàltòruha legyen bőven. Vàltòruhàt erdemes felnőtteknek is tenni 1-1-et.
Minden nyugis volt, evett, aludt.
Elárulom hogy rengeteget utazom, vagyis utaztam a baba előtt, szinte mindig volt ordító gyerek a repülőn és nem igazán érdekelt. Tudod, már feltalálták a füldugót..
Egyébként pedig nem fogom a gyerekemet az utazás örömétől megfosztani csak azért, mert ez pár embernek nem tetszik 🤷🏻♀️

9, taníts mester! Hogy használnád, amikor a sztyuvi még azt se engedte, hogy felém nézve kössem be a gyereket. Kifelé kell néznie és a te övedhez van csatolva az ő öve.
Nyilván miután kialszik a lámpa, már szabad minden póz, de addig nem.
Mindkét gyerekemet hordoztam, de gépen nem nagy segítség a legkényelmetlenebb szakaszban.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!