Mit lehet vele tenni?
Fiam 10 hónapos és nemtud nyugodtan aludni nagyon rég óta...csak szenvedés az alvás..
Izeg-mozog,forgolódik,kitakarja magát,ahogy forgolódik rá fekszik a karjára..
Sajnos köztünk alszik a kezdetektől..
Valami tipp?

Az én fiam a saját ágyában alszik, de ő is ugyanezt csinálja sokszor, kivéve a takarózást, mert ő hálózsákban alszik 🙂
De őt nem zavarja ez, végigalussza az éjszakát, vagy ha fel is sír egy picit, egyből visszaalszik, ritka, hogy fel kell kelni hozzá. Szerintem nyekeregni is inkább akkor szokott, mikor elfekszi valamilyét, hihetetlen pózokat tud felvenni, amikből egy idő után kellemetlen lehet a megmozdulás, a kedvencem, mikor fordulásnál maga alá csavarja a vállát és karját, még nézni is fáj 🙃
Érdekes módon nappal nincs ilyen gond, akkor egész nyugisan alszik, akár 4 órát is 😀
Ha viszont titeket zavar, akkor meg kellene próbálni a különalvást, hátha őt sem zavarnátok ti a saját mocorgásotokkal.

Altasd inkabb halozsakban, a takarot a babak nagy resze egyebkent is lerugja magarol, de ez nem azt jelenti feltetlenul, hogy melege van.
A tobbire tippem nincs, szerintem ez ilyen babas dolog. Kisfiam is ugy alszik, mint egy “eszelos”, ide-oda forog, kuszik maszik a kisagy minden pontjara. De o ilyenkor nem is kel fel igazan, csak sokat mozog.
Lehet hogy kicsit segitene, ha nem egyutt aludnatok? Mert en pl el se tudnam kepzelni, hogy igy vele aludjak, senki nem aludna akkor.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!