Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek kell az apukáknak...

Szerintetek kell az apukáknak pelenkát cserélni?

Figyelt kérdés
Sok olyan apát látni, aki mindenből ugyanúgy kiveszi a részét, mint az anya: felkel éjjel a babához, altat, öltöztet, pelenkát cserél. Mások csak akkor foglalkoznak a gyerekükkel, ha az éppen nem nyűgös és lehet vele játszani, meg esetleg még fürdetik, de ennyi. Ti mit gondoltok erről, nálatok hogy van?

2024. jan. 11. 09:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
84%

Sosem ertem mi ez a mizeria a pelenkacsere korul……..az egyik leggyorsabb es egyszerubb valami foleg az elejen amikor meg alig budos es nem mozognak.

Ha meg az altatast mondana valaki vagy az ejszakazast/ejjeli etetest, akkor meg csak csak….

2024. jan. 11. 11:20
 12/21 anonim ***** válasza:
30%

"Szerintetek kell az apukáknak pelenkát cserélni?"

Nem, mivel ők már szobatiszták.

Jó lenne rendesen megtanulnod magyarul. Te ezt akartad kérdezni:

"Szerintetek kell az apukáknak pelenkát cserélniük?"

Erre a válaszom tökéletesen megegyezik azzal, amit 11-es írt.

2024. jan. 11. 11:45
 13/21 anonim ***** válasza:
69%
Normálisan egy apára rá lehet akár napokra is bízni a saját gyerekét, annak minden feladatával, és mindketten életben maradnak.
2024. jan. 11. 11:57
 14/21 anonim ***** válasza:
75%
Éppenséggel rohaszthatja a gyerek valagát a fosban, de akkor minek is vállalta. Nyilván, ha a férjem bent van az irodában, nem várom meg, hogy hazaérjen, hogy egyenlő számú koszos pelus legyen a nap végén a nevünk mellett, de amikor otthon van és látja, hogy kell cserélni én meg éppen mondjuk eszek, akkor ne tolja az arcomba, hogy bekakilt.
2024. jan. 11. 11:58
 15/21 anonim ***** válasza:
72%
Pár hónapos volt a gyerek mikor 1 hétre elutaztam..jól néznénk ki ha az apja nem látná el a saját gyerekét.
2024. jan. 11. 14:17
 16/21 anonim ***** válasza:
63%

Mi is úgy voltunk, mint 3-as. A férjem nem rajong a pelenkacseréért, engem nem zavar, így ha mindketten ott vagyunk, én csinálom. De ha kell, ő is meg tudja oldani. A babával én foglalkozom még többet, már csak a szoptatás miatt is, a 3 éves testvérével most szerintem nagyobb részt ő (ha itthon van). A házimunka jelentős részét ő végzi, néha szintén szeretem-nem szeretem alapon felosztva.

Szerintem az az ideális, ha az apa rendesen kiveszi a részét a gyereknevelésből, hiszen ő is vállalta a gyereket, nem csak az anya. Az rendben van, ha a napi rutin egyes részei egyik vagy másik szülőhöz kötődnek inkább, feltéve, hogy mindkét szülő meg tudja csinálni, ha kell. Aki csak akkor foglalkozik a gyerekével, ha épp kedve tartja, az menjen inkább nagybácsinak/nagynéninek!

2024. jan. 11. 16:41
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Szoptatáson kívül mimdent meg tud csinálni. Pont ugyanannyira az övé a gyerek is, így a feladata sem kevesebb
2024. jan. 11. 20:42
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Én nekem kellett a feleségemet anno megtanítani pelenkázni.

F/63

2024. jan. 12. 06:52
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
A ferjem pontosan ugyanolyan szulo, mint en. Szoval pelenkat cserel, kajat csinal, etet, altat, furdet, oltoztet, felkel hozza ejszaka.
2024. jan. 12. 06:57
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
12, magyartanár vagyok. Semmi értelme annak, amit írtál. De jót röhögtem.
2024. jan. 12. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!