Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hálózsák ÉS rugdalózó illetve...

Hálózsák ÉS rugdalózó illetve hálózsák VAGY rugdalózó?

Figyelt kérdés
2010. okt. 22. 21:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
En kozep vastag halozsakba meg rugdalozoba altattam de reggelre le volt teljesen izzadva a talpa, folyt szinte a labfejerol a viz. Igy en hosszu ujju body-ra tertem at es a laban nincsen semmi csak a halozsak. Pedig csak 20 fok korul van ejjszaka de lattam mar a homeron 19 fokot is megis izzadt. Szerintem tenleg nektek kell kitapasztalni mi a jo.
2010. okt. 22. 23:26
 12/13 anonim ***** válasza:
25 fok van nálunk ( mi birjuk a meleget) egy szál rugiban alszik a kislányom ( 3 honapos)
2010. okt. 22. 23:31
 13/13 anonim ***** válasza:

21-22 fok van nálunk. Vettem tök meleg, vastag, bélelt hálózsákot, mondván jön a tél. Ráadtam 1 éves kisfiamra egy hosszú ujjú bodyval, és szerencsétlen annyira izzadt, hogy tiszta csatak volt mindene. Úgyhogy kellett keresnem egy kissé vékonyabbat, amit a Müllerben végül meg is találtam. Most azt adom rá egy hosszú ujjú bodyval. Így pont jó neki, pedig én vastag téli takaróval, pizsiben alszom. De én fagyosabb vagyok, még zuhanyozni is köntösben mennék, ha tehetném. :)

Az a lényeg, hogy a babádnak megfelelően öltöztesd. A tarkóját nézd mindig, hogy fázik vagy melege van-e.

2010. okt. 23. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!