Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hónaposan ült fel a...

Hány hónaposan ült fel a babátok magától?

Figyelt kérdés
Segítség nélkül.
2024. jan. 9. 18:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%

Az én kisfiam, most 11 hónapos, 10 hónaposan kezdett kacérkodni a kiüléssel, most már megtanult ülni.

De ő 3,5-4 hónapos korától 8 hónapos koráig kúszott, aztán 8 hónaposan felállt, bútorok mellett lépegetett, majd 9 hónaposan kezdett mászni.

Minden ízülete, izma rendben van, csak össze-vissza csinálta a dolgokat.

2024. jan. 9. 20:15
 12/16 anonim ***** válasza:
72%
7 illetve 8. A nagy és a kicsi négykézláb helyzetből, a középső pedig valahogy oldalazva támaszkodott ülésbe, majd később a kezeit is elvette. Ő ült legkésőbb a 3 gyerek közül.
2024. jan. 9. 20:26
 13/16 anonim ***** válasza:
A fiam már 6 hónaposan elkezdett mászni, és pár nap múlva rájött, hogy hogy tud oldalra kiülni belőle. A lányom is ugyanígy csinálta, csak ő 9 hónaposan. Ekkor már rég mászott, felállt, lépegetett, stb., az ülést hagyta utoljára.
2024. jan. 10. 08:36
 14/16 anonim ***** válasza:
A nagy 5 hónaposan, mászásból ült ki, ahogy kell. A kicsi 7 hónaposan, ő előbb állt, aztán lehuppant és úgymaradt. 😄
2024. jan. 10. 14:00
 15/16 anonim ***** válasza:
Mindkét gyerekem 9 hónaposan mászásból ült ki.
2024. jan. 10. 17:39
 16/16 anonim ***** válasza:
13 hónaposan ült ki mászásból. Én aggódtam, viszont látta gyerekorvos, védőnő, fejlődés neurológus és mindenki azt mondta: nyugi. 19 hónaposan kezdett el önállóan járni. Gondolhatod, vittem újra fejlődés neurológushoz 18 hónaposan. Azt mondta még a 21 hónap is belefér. Csak pislogtam… 8 éves lesz ősszel és semmi baja.
2024. jan. 10. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!