Kinek melyik markaju tejpor illetve babatej tunt ugy hogy nem eleg laktato egy evet betoltott babajanak es melyik az amelytol ugy tapasztaljatok hogy Ok?
Figyelt kérdés
Mostanaban a Mildibe juniort adom neki(15 honapos)de hajnali ot ora korul mar ehes es ugyanigy jartam a Humana juniorral is.2010. okt. 22. 20:57
1/5 anonim válasza:
Én Milumil 3-at adok neki este, de fürdés előtt már vacsizik is kicsit. Szerintem adj neki vacsorát és csak lefekvés előtt a babatejet.
2/5 anonim válasza:
Semmi mást nem kap vacsorára a tejitalon kívül? Mert ha nem, akkor az a baj, a folyékony vacsorával már közel sem lakik jól egy ekkora gyerek. A fiam is 15 hónapos, de valószínűleg sírva méltatlankodna, ha nem kapna rendes vacsit:)
Lefekvés előtt meg még megiszik 150-200ml babatejet.
3/5 anonim válasza:
Nekünk is a Mildibé volt,ami nem laktatta őt.(2).Nagyon híg.
4/5 A kérdező kommentje:
Vacsorazik nyolc korul,a tejet furdes utan issza.
2010. okt. 22. 23:38
5/5 anonim válasza:
Milupa (Milumil?) 1+ junior ital, sima, vagy banános van. 21 hónapos kislányom a mai napig ezt issza reggel, és lefekvés előtt. De Ő is vacsorázik fürdés előtt, ezt fürdés után issza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!