5hós kisfiamnak jön a foga. Lehet ennek köze ahhoz hogy fogdozza a fülét? Csak az egyiket. Vagy fáj neki?

Próbáld meg megnyomkodni neki, ha fáj a füle, elhúzza a fejét, vagy felsír (de egyébként ha fájna a füle azt már észrevetted volna, nagyon sírnak olyankor).
Esetleg vizsgáld meg belül nem piros e és (tudom fura) de ha beleszagolsz nem találod e büdösnek (az lehet gombás fülfertőzés ami nem mindig jár fájdalommal).
Esetleg nem ingatja e rázogatja e a fejét (mert akkor lehet hogy vmi idegentest került bele).
De az én fiam 5 hónapos korában szokott rá a fülezésre, egyszerüen kellemes érzés neki gyürkészni a fülét és általában akkor csinálja ha fáradt:)

Hát persze, hogy van hozzá köze!
Az én kislányom is mindig a fülét fogdozta, amikor jött a foga. Sőt evés közben sírt is minden egyes rágásnál és rögtön a füléhez kapott oda.

a fülben (is) vannak akupunkturás pontok és ott találhato egy nyugtato pont amit néhány baba megtalál és ha fáradt vagy fáj neki valami a fülét piszkálja mert az megnyugtatja
ha fáj neki sir(na)

köszi a válaszokat.párom megnyomkodta neki(most már alszik, belenem tudok szagolni)és nem sírt.
akkor csak ismerkedik, vagy nyugtatja magát.

nem én pontoztam,
szagoltuk, semmi.
ma már nem is fogdozta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!