Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5hós kisfiamnak jön a foga....

5hós kisfiamnak jön a foga. Lehet ennek köze ahhoz hogy fogdozza a fülét? Csak az egyiket. Vagy fáj neki?

Figyelt kérdés
2009. jan. 3. 20:38
 1/7 anonim ***** válasza:
82%

Próbáld meg megnyomkodni neki, ha fáj a füle, elhúzza a fejét, vagy felsír (de egyébként ha fájna a füle azt már észrevetted volna, nagyon sírnak olyankor).

Esetleg vizsgáld meg belül nem piros e és (tudom fura) de ha beleszagolsz nem találod e büdösnek (az lehet gombás fülfertőzés ami nem mindig jár fájdalommal).

Esetleg nem ingatja e rázogatja e a fejét (mert akkor lehet hogy vmi idegentest került bele).

De az én fiam 5 hónapos korában szokott rá a fülezésre, egyszerüen kellemes érzés neki gyürkészni a fülét és általában akkor csinálja ha fáradt:)

2009. jan. 3. 20:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát persze, hogy van hozzá köze!

Az én kislányom is mindig a fülét fogdozta, amikor jött a foga. Sőt evés közben sírt is minden egyes rágásnál és rögtön a füléhez kapott oda.

2009. jan. 3. 21:00
 3/7 anonim ***** válasza:

a fülben (is) vannak akupunkturás pontok és ott találhato egy nyugtato pont amit néhány baba megtalál és ha fáradt vagy fáj neki valami a fülét piszkálja mert az megnyugtatja

ha fáj neki sir(na)

2009. jan. 3. 21:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia, nalunk is a faradsag jele:)
2009. jan. 3. 22:12
 5/7 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat.párom megnyomkodta neki(most már alszik, belenem tudok szagolni)és nem sírt.

akkor csak ismerkedik, vagy nyugtatja magát.

2009. jan. 3. 22:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Az első vagyok, de akkor mégis mi a fenéért lettem lepontozva????? Azt kellett volna írnom, hogy igen, csak a füle miatt lehet és kész?? Nem értem....:((((
2009. jan. 4. 09:32
 7/7 A kérdező kommentje:

nem én pontoztam,

szagoltuk, semmi.

ma már nem is fogdozta.

2009. jan. 4. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!