Miért különböző súlyuak a külön fajta bébiételek?
Figyelt kérdés
Pl.Univeres 163 gr,Kecskeméti 190 gr.Babám 8 hós 200-220-at eszik.Igaz én készítem neki,de van helyzet,pl.vendégség,h üvegeset kell vigyek.Egy Univerestől csak néz,h ennyi volt...Viszek többet az nem gond,csak hogyan lehet ennyi különbség közöttük?2010. okt. 22. 17:51
1/3 anonim válasza:
De,ezért inkább megvettem a drágábbat sokszor.
2/3 anonim válasza:
szerinetm ennyi sporolás van benne. Elhitetik velünk, hogy olcsobb. Aztán ha megnézi az ember rájön, hogy nem is, mert kisebb!
3/3 anonim válasza:
Pont ezt figyeltem én is a múltkor.Azt hiszem a Hipp-ben meg Nestlé-ben van a több.Hogy miért nem tudom.Tán mert drágább...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!