Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Beszolsz annak aki 1eves kora...

Beszolsz annak aki 1eves kora alatt tejet ad a gyereknek?

Figyelt kérdés

a "szerintem nem neki valo"egy velemeny,az ha valaki azt mondja"adjal csak majd baja lesz tole"pedig beszolas(szerintem).

Csak szerettem volna ereztetni hogy mit erzek beszolasnak.

2010. okt. 22. 14:09
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

koszonom a valaszokat.

Azt meg hozzatennem hogy kerdes es kerdes kozt is oriasi kulmbseg van.Pl hogyha megkerdezem hogy AKI ad tejet a babajanak menyit ad, illetve Adjak-e a babamnak tejet.

Elobbire inkab azoknak kellene valszolni akik adnak tejet,nem pedig leirni szazadszorra hogy miert nem adunk.

ha tancsot var valaki hogy szabad-e akkor termeszetes hogy tanacsot,velemnyt var.

2010. okt. 22. 15:02
 12/16 anonim ***** válasza:
Meg lehet nézni,mit csinált az egyik kérdező pár kérdéssel feljebb.Megkérdezte h aki tápszert ad a babájának,az miért teszi.Tök normális válaszok érkeztek rá,egészen kedélyesen folyt a társalgás,egy darabig a kérdező részéről is,nyájaskodott csak.Aztán,egy idő után már csak nem bírta tovább,és beszólt,hogy biztosan én is azt iszom még.Az ilyen,ha nem bírja magát türtőztetni,akkor minek írja ki a kérdést?Vagy ha kiírja,akkor tartsa is magát ahhoz,hogy bár véleményt ír,de nem minősít.
2010. okt. 22. 16:09
 13/16 anonim ***** válasza:
OFF A kérdezőtől kérdezem, mi volt a célja ezzel a kérdéssel?
2010. okt. 22. 16:37
 14/16 A kérdező kommentje:
Erdekelnek a valaszok.erdekes hogy mindenki szepen valaszol,kulturaltan.Kar hogy mashol nem tapasztalom ezt.gondolom erre a kerdesre nem valaszoltak a "Beszologatosok".
2010. okt. 22. 17:17
 15/16 anonim ***** válasza:
Én maximum véleményt mondok, be sosem szóltam.
2010. okt. 22. 18:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem,Én is adok.
2013. jan. 30. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!