3 hetes tápszeres babámnak nagyon nehezen van széklete, vagyis csak akkor van ha este rásegitunk ńeki lázmérovel, de akkor viszont 2 pelust is tele kakil?
Figyelt kérdés
Szegénykém napkozben nagyon szenved, mert csak pukizni tud, és egyfolytában erolkodik, de semmi. Mit tanácsoltok nekem?2010. okt. 22. 12:37
1/8 anonim válasza:
Vagy beszélj dokival tápszerváltásról vagy Laevolac szirup.
2/8 anonim válasza:
a hőmérőzéssel vigyázni kell, mert ha rászokik a bélrendszere hogy ingerre kakil, utána még nehezebben fog menni magától! tényleg lehet hogy tápszert kéne váltani illetve nekem azt tanácsolta egy védőnő hogy a tápszert ne vízzel hanem kamillateával (ne erőssel) csináljam meg, és az meghajtja kicsit. De az én babám lassan három hónapos, szóval nem biztos hogy ez jó egy három hetesnek.
3/8 anonim válasza:
utolso vok. nem lehet hogy csak a pukik miatt erölködik, és nem is kakilni akar?
4/8 A kérdező kommentje:
utolso válaszolo az a baj hogy nem tudom, mert idáig szinte minden kaja után kakilt és egyik naprol a másikra meg semmi. tegnap lázmérozés után elég keményet kakilt, ugyhogy szerintem ezzel lesz a baj, nem a pukizással. de remélem csak a tápot kell megszoknia, mert idáig anyatejes volt, és elmulik ez az egész.
2010. okt. 22. 15:14
5/8 anonim válasza:
az én babám félig anyatejes félig tápszeres, amióta több a tápi ő is sokkal sűrűbbeket és ritkábban kakil. ő is eleinte minden kaja után kakilt, aztán egyik napról a másikra napi egy lett, most meg egy hete csak háromnaponta van egy. és már nem olyan vizes, hanem sűrű krémes. elvileg ez normális, mert a tápi fogja a székletet. a doki szerint 72 oráig nem baj ha nincs széklet, ha a baba jól van. az enyém viszont a pukiknak is szokott erölködni, elég hasfájós volt az első hónapban, aztán adom neki azóta az angolvizet és már sokkal jobb lett.
utolso voltam
6/8 anonim válasza:
megint az utolso vok. a dokinő nekem is a laevolac szipruot mondta, hogy nem gyógyszer, adjam azt, ha 72 orája nem kakilt. a védőnő pedig a kamilla teát mondta ahogy azt már az előzőekben írtam.
7/8 anonim válasza:
Nekem a mecsek baby tea vált be azóta semmi gond nincs a széklettel
8/8 anonim válasza:
Én is tápszert váltottam (Milupáról Bebére), plusz Mecsek Baby tea. A kamillateát nem fogadja el a fiam. Amikor pedig 2 napja csak szenvedett, írt fel a doki Papverines görcsoldót. Azóta minden reggel menetrendszerűen kakil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!