Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hetes tápszeres babámnak...

3 hetes tápszeres babámnak nagyon nehezen van széklete, vagyis csak akkor van ha este rásegitunk ńeki lázmérovel, de akkor viszont 2 pelust is tele kakil?

Figyelt kérdés
Szegénykém napkozben nagyon szenved, mert csak pukizni tud, és egyfolytában erolkodik, de semmi. Mit tanácsoltok nekem?
2010. okt. 22. 12:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Vagy beszélj dokival tápszerváltásról vagy Laevolac szirup.
2010. okt. 22. 12:48
 2/8 anonim ***** válasza:
a hőmérőzéssel vigyázni kell, mert ha rászokik a bélrendszere hogy ingerre kakil, utána még nehezebben fog menni magától! tényleg lehet hogy tápszert kéne váltani illetve nekem azt tanácsolta egy védőnő hogy a tápszert ne vízzel hanem kamillateával (ne erőssel) csináljam meg, és az meghajtja kicsit. De az én babám lassan három hónapos, szóval nem biztos hogy ez jó egy három hetesnek.
2010. okt. 22. 14:40
 3/8 anonim ***** válasza:
utolso vok. nem lehet hogy csak a pukik miatt erölködik, és nem is kakilni akar?
2010. okt. 22. 14:41
 4/8 A kérdező kommentje:
utolso válaszolo az a baj hogy nem tudom, mert idáig szinte minden kaja után kakilt és egyik naprol a másikra meg semmi. tegnap lázmérozés után elég keményet kakilt, ugyhogy szerintem ezzel lesz a baj, nem a pukizással. de remélem csak a tápot kell megszoknia, mert idáig anyatejes volt, és elmulik ez az egész.
2010. okt. 22. 15:14
 5/8 anonim ***** válasza:

az én babám félig anyatejes félig tápszeres, amióta több a tápi ő is sokkal sűrűbbeket és ritkábban kakil. ő is eleinte minden kaja után kakilt, aztán egyik napról a másikra napi egy lett, most meg egy hete csak háromnaponta van egy. és már nem olyan vizes, hanem sűrű krémes. elvileg ez normális, mert a tápi fogja a székletet. a doki szerint 72 oráig nem baj ha nincs széklet, ha a baba jól van. az enyém viszont a pukiknak is szokott erölködni, elég hasfájós volt az első hónapban, aztán adom neki azóta az angolvizet és már sokkal jobb lett.

utolso voltam

2010. okt. 22. 17:00
 6/8 anonim ***** válasza:
megint az utolso vok. a dokinő nekem is a laevolac szipruot mondta, hogy nem gyógyszer, adjam azt, ha 72 orája nem kakilt. a védőnő pedig a kamilla teát mondta ahogy azt már az előzőekben írtam.
2010. okt. 22. 17:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem a mecsek baby tea vált be azóta semmi gond nincs a széklettel
2010. okt. 22. 21:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is tápszert váltottam (Milupáról Bebére), plusz Mecsek Baby tea. A kamillateát nem fogadja el a fiam. Amikor pedig 2 napja csak szenvedett, írt fel a doki Papverines görcsoldót. Azóta minden reggel menetrendszerűen kakil.
2010. okt. 23. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!