Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek gáz név a Nagy Zolna?

Szerintetek gáz név a Nagy Zolna?

Figyelt kérdés

Nem, nem vicc. Barátnőméknek nemsokára kislányuk fog születni és a Nagy vezetéknévhez a Zolna nevet nézték ki. Próbáltam nekik elmagyarázni, miért nem szerencsés ez így, de nem hallgatnak rám. Tényleg csak szerintem kellene ezt hanyagolni?

Nem szeretnék kötőjelesen a szülők nevét, se második keresztnevet.

2023. dec. 18. 17:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Egyébként Zsolna is egy felvidéki város neve, a szlovákok Zilinának mondják és ezért áthallásos, félreértésekre okot adható név lehet személynévként
2023. dec. 18. 21:41
 12/15 anonim ***** válasza:
60%

Nekem is a Zsolna jutott eszembe mint alternatíva. Ha az nem tetszik nekik, tényleg adhatnának egy másik nevet a Zolna elé.

Ha nem tudod meggyőzni őket, tényleg hagyd. Szívás lesz a gyereknek, igen, de kényszeríteni nem lehet őket.

2023. dec. 18. 22:30
 13/15 anonim ***** válasza:
37%
Jó az. Ha a második fiú lesz, ő meg lehet Zoltán.
2023. dec. 19. 01:54
 14/15 anonim ***** válasza:

Vannak sajnos, akiknek a terhességtől elmegy az eszük... Már bocsánat, ha valakit megsértettem ezzel.

Amit írt az egyik válaszadó, hogy esetleg közé egy másik keresztnév és nyugodtan használják a Zolnát, de legalább hivatalosan Nagy Éva Zolna legyen, hogy ne röhögjék ki mindenhol.

2023. dec. 19. 14:55
 15/15 anonim ***** válasza:
16%

Miert lenne a gyereknek szívás? Irkaljatok mindenhova névtelenül persze a sok hulyeseget

Hogy igy ugy bantani fogjak es tarsai hat neveled meg a kolykod hogy ne bantson masokat aztan nem lesz ilyen problema

Bar ha mar alapbol ilyen rosszindulatu az anyja vagy az apja akkor inkabb a ti kolykotoknek lesz szívás🤣 kedves kérdező

Nem lennek a baratnod😊

2024. jan. 16. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!