Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A zöldség féléket pároljátok...

A zöldség féléket pároljátok vagy vízben főzitek?

Figyelt kérdés
Ízesítitek v-mivel és mennyit csináltok egyszerre? Turmixoljátok vagy sem? 4 hós múlt a babánk.
2010. okt. 21. 18:32
 1/3 anonim ***** válasza:
4 hósnak botmixerrel kell pépesíteni minden zöldséget, gyümölcsöt. Párolni kell, hogy ne veszítsen értékéből. Annyit csinálok, amit egy alkalommal megeszik. Még nem szabad ízesíteni.
2010. okt. 21. 19:16
 2/3 anonim ***** válasza:
én vízben főzöm,(7 hós a lányom),egyszerre mgcsinálok 3-4-5 adagot,mélyhűtőbe rakom.és rakok bele egy kiskanál oliva olajat,hgy a zsrban oldódó vitaminok is jó helyre kerüljenek.hozzáteszem,ezt mind a dokinéni,és a védőnő javaslatára csinálom így.ja,és turmixolok:)
2010. okt. 21. 19:21
 3/3 anonim ***** válasza:
EN paroltam de csak azert mert konnyebb volt (4 rekeszes elektromos parolonk van) ,raktam altalaban 3 felel zoldseget es az egyik rekeszbe husit vagy halat es beallitottam az idoket, hogy egyszerre jarjanak le. Osszeturmixoltam es en is lefagyasztottam par adagot. Ha csak egyfajta zoldseget csinaltam neki, pl spenot fozelek akkor siman megfoztem mert igy volt egyszerubb. Ugyhogy en mai napig csinalom mindkettot. 9 honapos lesz a babam.
2010. okt. 21. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!