Hogy kell a babának a húst megcsinálni?
Figyelt kérdés
6,5 hós, egy hónapja eszünk, gyümi, főzi, és most jön a husi. Venni akarok sok húst és egyben megcsinálni, lefagyasztani. De hogy kell megcsinálni?
Csak meg kell főzni vízben? Vagy előtte kevés olajon megpirítani és úgy főzni? Sót tegyek bele?
Utána turmixolni akarom, és adagonként fagyasztani.
Segítsetek légyszi, tanácstalan vagyok.
Köszi
2009. jan. 3. 13:51
1/1 anonim 

válasza:

Én a húst kis kockákra vágtam,úgy fagyasztottam le.És aznap főzőm meg,mikor adom neki.Egy nagyon pici sót és olajat rakok a vízbe.azzal turmixolom le,amivel adom,mert ha csak a húst turmixolom,akkor hús szálak maradnak benne és fullasztó.Egybe főzőm a krumplival vagy répával és a főzőlét adom hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!